Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

12°C°/24°

A legszebb ronda motor

Szerző: reture
2014-03-26 09:00:00
A Honda NM4 Vultus tervezője bizonyára egy 22 éves srác, aki a bilin ülve nem Bucó, Szetti, Tacsit, hanem Batmant, animét és más futurisztikus történeteket olvasott. Vagy a képeket nézegette.
Hirdetés

A japán gyártó újonnan bemutatott nagyrobogója első blikkre a DN-01 leszármazottja, aminek jócskán morcosítottak a vonalain, valójában azonban ez egy új motor jóval korszerűbb alapokon.

2014 Honda NM4 Vultus

A Vultus-t ugyanaz a 750 cm³-es kéthengeres blokk hajtja, mint az NC750-et, lakozik benne erő és nyomaték, ami mindenféle körülmények között élvezetessé teszi vele a motorozást. Hatsebességes, dupla kuplungos váltón keresztül jut el a teljesítmény a hátsó kerékig, a vezetési élmény pedig MT (manuális), D (drive) és S (sport) módok közül választható az aktuális forgalmi- vagy terepviszonyokhoz. A teljesen digitális műszerfal egyszerű és szép, a megvilágítás színe az aktuális üzemmódhoz igazodik, huszonöt szín közül választhatunk. A kerekek 18 és 17 colosak, a hátsó gumi mérete 200/50, ami robogó létére igazán impozáns. A motor látszólag egyszemélyes, de az első ülés támlájának hátrahajtásával kétülésessé tehető.

2014 Honda NM4 Vultus

A Honda Vultus-nak határozott stílusa van. Egyedi és karakteres, feketében pont kellően agresszív benyomást kelt. A robusztus és „tömör” fejidom látványa megszokható, főleg, mert egyre több modellen találkozhatunk szembe vele.

Szerintem jövő farsangon Batmannek öltözöm, és Honda Vultus-szal fogok megjelenni. Kár, hogy még nem tudni, mikortól lesz kapható.

2014 Honda NM4 Vultus

2014 Honda NM4 Vultus


Hirdetés

Címkék:

honda, honda nm4 vultus

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Bemutató Rovat Hírei

Sw-Motech 2017 - kiegészítő kinálat modellekre bontva

A kiegészítő specialista rengeteg modellt öltöztetett fel az idén túrázáshoz

Scramber-tracker Ducati Panigale alapokra

Naughty Quadro by Alexey Afanasyev

MV Agusta F4 LH44

Lewis bemutatt új motorját ami akár meg is lehet venni. Igaz csak korlátozott számban.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: