Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/21°

"Black Stallion # 28"

Szerző: triple
2016-12-15 00:00:04
Professzionális átépítés egy régi BMW-ből.
Hirdetés

A BMW 100RT az egyik legnépszerübb átépítési alap a motorépítők körében. Évekig szinte láthatatlan modell ismét aranykorát éli ami annak is köszönhető, hogy az erőforrás nagyon impozánsan lecsupaszítható a váz közepén. A legtöbb cég ahogy magyarországon is volt rá példa igazából csak pimpelik ezeket a motorokat. A most bemutatott NCT álltal épített motor viszont nem csak esztétikus de minden olyan technikai csemegét is megkapott amivel használható egy ilyen idős motor.

 BMW black-stallion-28

Elösszőr is teljesen szétszedték az erőforrást és mindent de még a legaprobb anyát is felül vizsgálták és kicserélték benne. A vezérlést, dugattyúkat, hengerfejet és még sorolhatnánk. De ezzel nem elégedtek meg. Bele építettek egy  gyorsváltot Quickshifter KLS Motorsport ) aminek köszönhetően már kuplung nélkül is sportosan lehet vezetni a régi csupaszt. 

 BMW black-stallion-28

A kipufogó rendszerrel sem tudtak hibázni, az egy dolog, hogy Akrapovic de az elvezetés legalább annyira zseniális mint a kivezetés. Érdemes megnézni, hogyan hoztak azonos hosszra két leőmlőt. Kibelezték majd újra húzták a teljes elektromos rendszert és olyan finomságokat építettek a motorba mint a kulcs nélküli indítás vagy a riasztó. 

 BMW black-stallion-28

A hátsó űlés abszolult vintage hangulatot kelt amiért egy picit átkellet szabni a segédvázat de megérte. A világítás elöl hátúl LED technológiát használ míg a sárvédőt csak hátúl találunk ott viszont igazi finom fém munkát.

A fútómű hátúl Öhlins míg elől egy Showa kapott helyett egy Ducati 900 Super Sport-ból. A fékrendszer klasszik Brembo. Külön jól áll a motornak, hogy a felni egyik ágát aranyszínűre fényezték. 

 BMW black-stallion-28

 BMW black-stallion-28

 BMW black-stallion-28


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Bemutató Rovat Hírei

Itt vannak a legfrissebb MRA szélterelő újdonságok

Újabb modellekhez érhetők el a világhírű márka termékei

Motorozásra kialakított Converse All Stars cipő

Védelem nem sok de legalább jól néz ki.

Ne feledkezzünk meg a legkisebbekről sem!

Kappa KJ04, bukósisak gyermekeknek

CALIFORNIAN JAWA 351 CONCEPT

Oberdan mester megálmodta az új Jawa modellt és pár BSA-t is mellé.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: