Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/10°

Motorosbarát MOL töltőállomások

Szerző: aem
2014-10-14 00:00:00
A motorosok igényeire szabott benzinkutakat nyit az országban több helyen a MOL. Az elsőt az Árpád fejdelem útján már ki is próbálhatjátok, ahogy tette azt Mező Misi és Kárász Robi is.
Hirdetés

A MOL Motoros Family nyár elején arról kérdezte a motorosok véleményét, mivel tehetné egyszerűbbé és kényelmesebbé a tankolást a számukra. A visszajelzések alapján tervezte és alakította ki az Árpád fejedelem úton az első motorosbarát MOL kutat, melyet jövő tavaszra további öt követ.

A megújult töltőállomáson ezentúl aszfaltfestés jelöli a motorosok számára kijelölt tankolóhelyeket, melyek a biztonság és kényelem érdekében a teherautók által használt kútoszlopoktól távol eső, parkoló-közeli állások.

Keréknyomás-mérő berendezést, kézi- és kerékpármosó állomást és bicikli- és motorjavító szerszámokat is találunk a kijelölt helyen, amik segíthetnek kisebb javítások elvégzésében, vagy ha komolyabb a gond, itt megtaláljuk a legközelebbi szervizek elérhetőségeit is.

Ezentúl fizetéskor nem muszáj a kútoszlopnál hagynunk a motort, átállhatunk a shophoz és a kiszolgáló oldalhoz közeli, a teherautó forgalomtól szintén távolabb eső parkolókba, amiket a beállók végében táblák jelölnek.

MOL motorosbarát töltőállomás Árpád fejedelem útja

A mosdókban a kézmosóknál, a WC fülkében és a férfimosdó piszoárjai mellett fogasokat találunk a sisakok, kabátok és egyéb kiegészítők felakasztására.

A program keretén belül a MOL további öt kút átalakítását tűzte ki célul, melyeket 2015 tavaszáig, a motoros idény kezdetére adnak át, így a budapesti Árpád fejedelem úti mellett országszerte az alábbi helyszíneken találkozhatunk majd motorosbarát töltőállomásokkal:
- Eger, Rákóczi út (Mátra-Bükk),
- Pécs, Komlói út (Baranya-Mecsek),
- Leányfalu (Dunakanyar – Dobogókő),
- Balatonfüred (Balaton északi part),
- Mogyoród.


Hirdetés

Címkék:

mol motoros family, motorosbarát

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Magazin Rovat Hírei

Mogli az utazó macsek

Kevés cica utazza át a világot motoron

Eladó egy 1989 Rc30 

Ritkán lehet látni ebből a korosztályból 0 kilométeres motort

X-Bike Karácsony

Kedvezmények több márkára

Olaszországban tervezel túrát a jövőben? Ezt olvasd el mindenképpen!

Szabályszegések büntetési tételei változtak drasztikusan
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: