Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

-2°C°/

Borít a koszos DR-Z

Szerző: aem
2016-08-03 00:00:00
Keressük a legkoszosabb motort játékunkban pillanat alatt elsöprő sikert ért el Csík Bence Suzuki DR-Z400-asa, a gép 282 lájkot gyűjtött egyetlen nap alatt. Mindez persze nem véletlen.
Hirdetés

A motor kellemesen sáros. Olyan frissen összedzsuvázott, hogy az ember még a kipufogón égő sár illatát is érzi. Egyáltalán nem biztos, hogy az albumban ez a motor a legsárosabb, de a közösség erejét nem szabad elhanyagolni, ami pedig – ha DR-Z-ről van szó - komoly tényező!

A Suzuki DR-Z400 korának meghatározó gépe volt. 15 éve kezdték el gyártani, és komoly nyomot hagyott a hazai motoros tájképen.

Egy időben hemzsegett a DR-Z-ktől a vidék. A krossz és enduró pályákat nagyrészt ilyen motorokkal koptatták, egész egyszerűen azért, mert a legjobb választás volt. A DR-Z igazi versenykész utcai terepmotor. Ilyet más nem gyártott, és azóta sem nagyon gyárt.

A komoly futómű elbírta a krosszpályát, pont jó volt akármilyen kemény enduróra, és rendszámmal utcán is el lehetett vele lötyögni – sőt, supermoto kerekekkel nem csak lötyögni, hanem komolyat őrjöngeni. Jó volt az ára, jó volt a mérete mindenkinek, kezelhetően erős, ráadásul szétüthetetlen! És nem csak volt, hanem ma is az. Nagyon sok szép példány van belőle, annak ellenére, hogy rendesen kapják az ívet.

Muc-Off mocskos motor játék

A tulajdonosok pedig, akiket csak ismerünk, mind elégedettek és esküsznek rá. Ennél jobb bizonyíték nem is kell rá, hogy ez egy nagyon jó motor. Aki pedig szereti, az úgy tűnik, klikkel Bence motorjára – és úgy tűnik, ennek koránt sincsen vége, hiszen a DR-Z Facebook klubnak több mint 3000 barátja van.


Hirdetés

Címkék:

játék

Kapcsolódó cikkek

Fogd a koszos motorod…
Magazin 2016-07-24

Fogd a koszos motorod…

…és fotózd le, majd dobd át nekünk a képet! A Muc-Off pucoló emberei meglátogatnak, és szakszerűen rendbe teszik a gépedet!
Jönnek a koszos motorok…
Magazin 2016-07-28

Jönnek a koszos motorok…

Facebookos akciónkban keressük az ország legkoszosabb motorját. Pár nap alatt szép kollekció gyűlt össze a “nevezőkből”.

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Magazin Rovat Hírei

Nem tud elterjedni a robogózás

Csökkent a 125 cm3 alatti motorok értékesítése

Motonomad III

Áprilisban érkezik az új rész ami az előzetes alapján ismét igéretesnek tűnik

Nem tud elterjedni a robogózás

Csökkent a 125 cm3 alatti motorok értékesítése
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: