Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/21°

Ducati Monster PC

Szerző: triple
2017-04-11 00:00:00
Mi az első, ami eszedbe jut egy számítógép házról? Fogadjunk, hogy nem ez, az biztos!
Hirdetés

Mindig is szerettem a motorokat, a számítástechnikát pedig egyszerűen imádtam. És ez a kettő, hogy jön össze? A thaiföldi Juggapat Thonglue jóvoltából, aki gondolt egyet és megépítette a világ talán első, motorblokkjára hajazó PC-jét.

 Ducati Monster PC 2017

Egészen pontosan a Ducati Monster stílusjegyeit magán viselő szörnyeteget. Láttam már sok gamer PC házat, de igazán egyik sem nyerte el a tetszésemet, nem vonzott a csilli-villi, mindenhol ledes világítással felcicomázott vasak látványa. Viszont amikor ez a ház először szembejött, nem hittem a szememnek!

 Ducati Monster PC 2017

Az biztos, hogy Juggapat semmit nem bízott a véletlenre! Ami a hardvert illeti, az Intel Core i7-3770s processzora a gép szíve, egy Gigabyte GTX 970 Extreme gondoskodik a laggolás mentes játékélményről, mindehhez pedig a kellő energiát egy Cougar CMX 700W-os tápegység szolgáltatja. A külcsíny sem kevésbé látványos, a már említett Monster védjegyévé vált piros csőváz, ami a motoron a blokkot tartja, öleli körbe a hardvert, de minden más apró részletre is odafigyelt a tervező.

 Ducati Monster PC 2017

Van itt karbon benzintank és plexi is. És az elmaradhatatlan led szalagok teszik fel az dizájnra és az éjjeli LAN partik hangulatára a pontot. Sajnos ez a kevéske infó van jelenleg a vasról és az, hogy egyedi építés, tehát nem valószínű, hogy egyhamar a boltok polcain fogjuk viszontlátni. Bár ki tudja, ha a Ducati-nak megtetszik a dizájn és úgy dönt, hogy összefog Juggapat-tal, talán láthatunk majd belőle egy limitált szériás kiadást.

 Ducati Monster PC 2017

Elszántabbaknak pedig még mindig ott a lehetőség, hogy előkerítsék a fickót, hátha jó pénzért nekik is összerak egy hasonló gépet. Bár elnézve a képeket, lehet belekerülne egy belépő szintű Ducati árában.

 Ducati Monster PC 2017

 Ducati Monster PC 2017


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Magazin Rovat Hírei

Soha ne parkolj az útba

Sokszor elmondtuk, hogy fontos megnézni hol parkolunk le mert könnyen útban lehetünk másoknak.

Elrepült egy motoros az autópályán

Atlantában egy gázszivárgás miatt nyilt meg az útszakasz.

Kumpan elektromos robogó tesztvezetés

Szeretettel várunk Benneteket a Föld napján, április 22-én szombaton 10:00-tól, a West End City Center főbejáratánál, illetve tetőteraszán!

BMW R 1200 GS xDrive hybrid

Összkerék hajtású lehet a GS és e-Drive rendszert integrálhatnak az első kerékagyba.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: