Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

12°C°/23°

Ducati Monster PC

Szerző: triple
2017-04-11 00:00:00
Mi az első, ami eszedbe jut egy számítógép házról? Fogadjunk, hogy nem ez, az biztos!
Hirdetés

Mindig is szerettem a motorokat, a számítástechnikát pedig egyszerűen imádtam. És ez a kettő, hogy jön össze? A thaiföldi Juggapat Thonglue jóvoltából, aki gondolt egyet és megépítette a világ talán első, motorblokkjára hajazó PC-jét.

 Ducati Monster PC 2017

Egészen pontosan a Ducati Monster stílusjegyeit magán viselő szörnyeteget. Láttam már sok gamer PC házat, de igazán egyik sem nyerte el a tetszésemet, nem vonzott a csilli-villi, mindenhol ledes világítással felcicomázott vasak látványa. Viszont amikor ez a ház először szembejött, nem hittem a szememnek!

 Ducati Monster PC 2017

Az biztos, hogy Juggapat semmit nem bízott a véletlenre! Ami a hardvert illeti, az Intel Core i7-3770s processzora a gép szíve, egy Gigabyte GTX 970 Extreme gondoskodik a laggolás mentes játékélményről, mindehhez pedig a kellő energiát egy Cougar CMX 700W-os tápegység szolgáltatja. A külcsíny sem kevésbé látványos, a már említett Monster védjegyévé vált piros csőváz, ami a motoron a blokkot tartja, öleli körbe a hardvert, de minden más apró részletre is odafigyelt a tervező.

 Ducati Monster PC 2017

Van itt karbon benzintank és plexi is. És az elmaradhatatlan led szalagok teszik fel az dizájnra és az éjjeli LAN partik hangulatára a pontot. Sajnos ez a kevéske infó van jelenleg a vasról és az, hogy egyedi építés, tehát nem valószínű, hogy egyhamar a boltok polcain fogjuk viszontlátni. Bár ki tudja, ha a Ducati-nak megtetszik a dizájn és úgy dönt, hogy összefog Juggapat-tal, talán láthatunk majd belőle egy limitált szériás kiadást.

 Ducati Monster PC 2017

Elszántabbaknak pedig még mindig ott a lehetőség, hogy előkerítsék a fickót, hátha jó pénzért nekik is összerak egy hasonló gépet. Bár elnézve a képeket, lehet belekerülne egy belépő szintű Ducati árában.

 Ducati Monster PC 2017

 Ducati Monster PC 2017


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Magazin Rovat Hírei

Nem kapok levegőt avagy megoldások defekt esetére

Motorral ez az egész defekt kérdés, olyan, amibe az ember inkább bele sem gondol. Mit lehet ilyenkor csinálni?

A Honda a 100. Giro d'Italia hivatalos szponzora

Valamint a szervezői autók és motorok biztosítójaként segíti a 100. Giro d'Italiát.

2Kerék - Új fianszírozási megállapodás az MKB Euroleasinggel

HONDA motorkerékpár és robogó finanszírozás már 30% önerőtől, maximum 84 hónapos futamidővel, akár THM: 1,7%-tól!
Hirdetés

Hirdetés