Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/

Soha ne parkolj az útba

Szerző: triple
2017-04-21 00:00:01
Sokszor elmondtuk, hogy fontos megnézni hol parkolunk le mert könnyen útban lehetünk másoknak.
Hirdetés

Sokat nem tudunk a következő videó tartalmáról de arra pontosan elegendő, hogy bemutassuk nem jó bár hol megállni. A motorozás egyik előnye, hogy nem vagy csak alig kell parkolóhelyet keresni. Azonban még mi is látunk olyan parkolásokat amik szó szerint érthetetlenek. Kijáratokban, kapukban, sorompok elött vagy épp szállítási területen hagyott motorokra gondolunk.

 Rossz parkolás motorral

Tavaly egy zsúfolt városi utcában ahol kincset ér egy parkolóhely egy motoros társunk úgy tette le VFR-t , hogy egy IFA is elfért volna azon a helyen. Ez azért is vezsélyes mert a szerencsétlen autós miután senki nem tudja, hol van a motor gazdája saját kezébe veszi az ügyet és ilyenkor történhet meg az ami a videóban.

Legyetek mindig figyelmesek és gondoljatok másokra is mikor leparkoltok valahol.


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

#19143 triple

2017-04-22 21:36:24
Ha menne ? :) Tudjuk miről szólt a hír de ez esetben nem ez volt a cikk lényege. Arra szerettük volna felhívni a figyelmet, hogy egy motor bárhol elfér és könnyű vele megállni azért figyeljünk oda és ne akadályozzuk mások közlekedését. Mint példaul a VFR a parkoló autókét vagy a férj a saját feleségét és még sorolhatnánk. A videó csupán példa volt egy szót nem ejtettünk az esetről de azért köszönjük, hogy segítettél lefordítani ezt a bekezdést :). A lényeg továbbra is az, hogy figyeljünk oda hol állunk meg és kit zavarhatunk!

Ha menne az angol akkor tudnátok mi történt

#19142 Okoska 2017-04-21 06:19:52
"Wife drops bike on her way to work! Trying to be nice and let her husband sleep in on his day off. Loving wife, whose blocked in by the motorcycle, decides she can move it herself. It did not work." Tehát: Munkába menet a feleség felborította a motort. Csak kedves akart lenni és hagyta aludni a férjét a szabadnapján. A szerető feleség - akit akadályozott a motor - úgy döntött hogy el tudja tolni az útból. Hát nem...

A Magazin Rovat Hírei

Eladó egy 1989 Rc30 

Ritkán lehet látni ebből a korosztályból 0 kilométeres motort

X-Bike Karácsony

Kedvezmények több márkára

Olaszországban tervezel túrát a jövőben? Ezt olvasd el mindenképpen!

Szabályszegések büntetési tételei változtak drasztikusan

Dougie Lampkin vidámparkozik

Ismét egy jól összerakott trial videó a volt bajnoktól
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: