Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

22°C°/35°

Mentőmotorra gyűjtenek az Open Road fesztivál szervezői

Szerző: triple
2017-05-02 00:00:01
Szeretnének összegyűjteni 10-12 millió forintot a Magyar Mentőmotor Alapítvány részére
Hirdetés

Az alsóörsi Open Road fesztivál szervezői segíteni szeretnének a Magyar Mentőmotor Alapítványnak. A szervezet munkájáról már mi is irtunk korábbi cikkünkben.

A szervezők célja a jelenlegi három nagymotor és három robogó mellé egy új és a célnak kialakított motor átadása. A kezdeményezést támogatói jegy vásárlásával támogathatjuk. Ebből három kategória közül választhatunk.

Minden mentőmotor GPS-szel is fel van szerelve, így pontosan ismert a helyzetük, sőt még azt is látja az irányító, hogy megkülönböztető jelzéssel haladnak-e vagy sem.

"Hat motor, 93 000 négyzetkilométer, 2640 riasztás, másodpercek. A mentőmotorosok minden nap versenyt futnak az idővel, és a halállal, mégis fele annyi mentőmotor van forgalomban, mint amennyire szükség van. Az Open Road Fest idén a Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatja. Vásárolj belépőd mellé támogatói jegyet és érjük el együtt a kitűzött célt: egy új mentőmotor megvásárlását, ami még egy esélyt jelent a túlélésre!"

Bőveb infót a fesztivál oldalán találtok

 

 


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Magazin Rovat Hírei

Ducati 1299 R Final Edition

Isten veled Panigale! Isten hozott Desmodromic!

BMW Motorrad Spezial

Gyárilag elérhető különleges dizájn-, teljesítménynövelő- és exkluzív opciók

Magyar kutató nyert egy rangos brit közgazdasági díjat

A téma számunkra is érdekes : hogyan fizethetnénk jobb, biztonságosabb és megbízhatóbb úthálózatért úgy, hogy az a közlekedők számára fair, a gazdaságnak és a környezetnek pedig kedvező legyen.

Életed legjobb motorozása lehetne

Mi kell egy igazán jó motorozáshoz? Üres hegyi szerpentin és egy jól felkészített motor. Chris Fillmornak mind ez összejött egy új csúccsal együtt
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: