Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

20°C°/36°

Új designt kapott a BMW weboldala

Szerző: triple
2017-05-03 00:00:00
Izgalmas és jól használható az új site struktúra
Hirdetés

A BMW mindig az élen jár ha fejlesztésről van szó és ez a web felülettel kapcsolatban is igy van. A gyártok általában igényes de leginkább a webshopokra vagy katalógus oldalakra emlékeztető strukturát használnak. A német gyártó szakított ezzel a megközelítéssel és csempe struktúrára építette át az oldalt. Ez több szempontból is jó döntés. A nagy social oldalak majdnem mind ezt használják de elég ha csak a twiterre gondolunk. 

 BMW Weboldal

Nagy képek és alatta átlátható és jól értelmezhető struktúra. A mi kedvenc témánk a főoldalon a rendőrség és a BMW együttműködése. Rengeteg fotó és videó és külön még a modelleket is megnézhetjük amik közül az adott szerv választhat.

 BMW Weboldal

Az új honlap már most is több mint 400 oldalból áll, a képek és a videók száma meghaladja a nyolcezres számot. Több mint 50 országban lesz elérhető. Jelenleg Németországban és Dél-Afrikában fut az új oldal de várhatóan hamarosan minden országba eljut a rendszer.


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Magazin Rovat Hírei

Ducati 1299 R Final Edition

Isten veled Panigale! Isten hozott Desmodromic!

BMW Motorrad Spezial

Gyárilag elérhető különleges dizájn-, teljesítménynövelő- és exkluzív opciók

Magyar kutató nyert egy rangos brit közgazdasági díjat

A téma számunkra is érdekes : hogyan fizethetnénk jobb, biztonságosabb és megbízhatóbb úthálózatért úgy, hogy az a közlekedők számára fair, a gazdaságnak és a környezetnek pedig kedvező legyen.

Életed legjobb motorozása lehetne

Mi kell egy igazán jó motorozáshoz? Üres hegyi szerpentin és egy jól felkészített motor. Chris Fillmornak mind ez összejött egy új csúccsal együtt
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: