Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/

Biaggi kijöhetett az intenzívről

Szerző: triple
2017-06-28 00:00:00
46. születésnapját ugyan még kórházban, de családi körben ünnepelhette. Javul az állapota.
Hirdetés

Az olaszok motoros legendája, a hatszoros világbajnok Max Biaggi elhagyhatta az intenzív osztályt. A múlt hétvégén sikeres operáción esett túl, állapota stabil, nincs indok a fokozott megfigyelésre. Mint arról korábban beszámoltunk, Biaggi június 9-én, supermoto-edzés közben bukott, és mellkasi sérüléseket, valamint bordatöréseket szenvedett.

A 46. születésnapját hétfőn ünneplő Kalóz a közösségi felületén számolt be állapotáról a mintegy 380 ezres rajongói bázisának: “Az itt töltött időm során kétségtelen a legszebb ajándék az volt, hogy 17 nap után elengedtek az intenzív osztályról. Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat, és a mindennapi aggódást. Jól estek. Szeretlek titeket!”

Biaggi nem veszítette el az eszméletét a balesetben, végig tudott kommunikálni az orvosokkal és a családjával. Már az első vizsgálatok kizárták a gerincvelő-sérülést, az állapota stabil volt. Még egy operáció vár a Kalózra, talán már ezen is túlesett a cikk írásának pillanatában. A legutolsó orvosi jelentések szerint az intenzívről átszállították a mellkassebészetre, és 48 órán belül elkezdheti a rehabilitációt és a fizikoterápiát egy magánklinikán.


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Magazin Rovat Hírei

Stabilizálodik az Mv Agusta helyzete

Orosz befektetői csoport áll be Castiglioni mögé

Ducati 1299 R Final Edition

Isten veled Panigale! Isten hozott Desmodromic!

BMW Motorrad Spezial

Gyárilag elérhető különleges dizájn-, teljesítménynövelő- és exkluzív opciók
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: