Hirdetés
Kezdőoldal Bemutató SCHUBERTH NUVIZ HUD SZETT

SCHUBERTH NUVIZ HUD SZETT

Hirdetés

Fedezd fel a multimédia világát – most először kifejezetten motorosok számára fejlesztve: ez az egyedülálló NUVIZ Head-Up-Display (HUD). Ez egy igen sokoldalú „all-in-one” eszköz, amely négy különböző eszközt képes helyettesíteni: a műholdas navigációt, a kommunikációt, az action kamerát és a zenelejátszót. A legfrappánsabb jellemzője mégis a különleges Head-Up-Display (HUD), amely lehetővé teszi, hogy folyamatosan szemmel tartsd az alapfunkciókat anélkül, hogy levennéd a szemed az útról

A képernyő egységet a sisak külsejére kell rögzíteni egy speciális SCHUBERTH sisak tartóval. A NUVIZ HUD a SCHUBERTH SC1 kommunikációhoz bluetooth-on keresztül kapcsolódik. Ennek köszönhetően a kábelek, hangszórók és mikrofon beszerelése feleslegessé válik. Mindezeket a SCHUBERTH C4 vagy R2 már tartalmazza.

Motorcycless Slingshot

A kezelőegység irányítása a bal oldali markolaton pofonegyszerű. Ezzel kezelheted a a műholdas navigációt, a telefont, a fotókat/videókat, a sebességmérő kijelzőt és a zenefunkciókat. Az információk az átlátszó kijelzőn láthatók, amelyre a monitor kivetítődik. Minden tisztán olvasható a sisak külsején a vezető látóterében.

A termék megvásárolható az Euromotor üzletében.

TOVÁBBI TERMÉKJELLEMZŐK

FunkcióNUVIZ HUD
Action kamera8 MP fotó, 1080p videó
Navigációbeépített műholdas navigációs rendszer örök térképfrissítésekkel (nagy sebességű internetkapcsolatot igényel WLAN csatlakozással)
Audio kimenet100%-ban kompatibilis a SCHUBERTH SC1 és SC10U rendszerekkel
Kapcsolatokvezeték nélküli GPS, wifi 802.11 b/g/n 2.4 GHz, Bluetooth 4.0
Akkumulátor3.250 mAh
Akkumulátor készenléti időmax. 8 óra, intenzív használat mellett 3,5-6,5 óra
Méretkb. 148 mm x 36 mm x 98 mm
Súlykb. 240 g
Memória16 GB belső tárhely, 128 GB-ig bővíthető MicroSD kártyával
KezelőegységNUVIZ távirányító (a csomagban)
Kijelzőaktív matrix LCOS, 800×480 pixel, 16 millió szín
Érzékelőkkörnyező fényérzékelő, giroszkóp, gyorsulás érzékelő, magnetometer
OkostelefoniOS, Android