Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

-5°C°/

Honda Motoros Majális

Szerző: triple
2011-04-28 07:00:01
Dragbike OB, Dragbike EB, Meghívásos Dragsterautó, Stuntrider OB verseny. Április utolsó hétvégéjére megőrül Kunmadaras!
Hirdetés

Fergeteges programok, lélegzetelállító mutatványok és a titán - vas - acél - réz - kompozit -turbónyomás - nitró egyvelegből kihozható maximum, amit néha a főtengely sem bír. Ez mind megtalálható a ma nyitó Honda Majálison.

Hogy hol? Kunmadarason! Nem maradtál le semmiről, ha most olvasod először eme rendezvényre invitáló sorokat. Szabadságot biztosan ad a főnököd, ha pedig vaskalapos, akkor 7 végére még mindig kimehetsz, hogy megcsodáld az ember és technika határait feszegető "mutatványosokat", akik mindig tudják, hogy mit miért csinálnak.

        

Programok:

Április 28.: Szabadedzés

Április 29.: Az Európa Bajnokság Nyitó napja, UEM, FIA Kvalifikáció, Cepsa Kupa verseny Kvalifikáció (Ezen a napon elért eredmények már beleszámítanak a Magyar bajnokságba.)

Április 30.: Honda Motoros majális, Adrenalin UEM Dragbike Európa bajnokság és a Sovereign FIA drag verseny második napja, Cepsa Kupa

Május 1.: Döntők

Mindezek mellett az állandó programokból kis ízelítő: gyermekeknek játszóház, helikopterezési lehetőség, nyereményjáték minden órában, gyerekmotorozás, lovasbemutatók...


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Gyorsulás Rovat Hírei

BMW S 1000 RR és a két kihívója, Veyron és Aventador

A BMW superbike-ja mellé egy Bugatti és egy Lamborghini - azaz együtt kb. 1.900 lóerő - állt oda a rajthoz.

Le a dragsterről, 370 km/óránál

Az ausztrál dragversenyző, Chris Matheson 370 km/óra fölötti sebességnél esett le a motorról Eastern Creekben. Pár nap kórház után hazaengedték.

Készül a Triumph-rakéta

Sebességrekordra hajt a Triumph, felkészítés alatt a Castrol Rocket.

Borsay Kunmadarason: 274 felett, nyolc alatt

Végre-valahára Szabolcs motorja úgy ment, ahogy azt a versenyző és csapata megálmodta. Az első hazai építésű motor 8 mp alatti idővel!
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: