Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/

Bitter Sándor indulhat a Macau GP-n

Szerző: aem
2014-10-30 00:00:00
Hazánk egyetlen profi utcai motorversenyzőjét meglepetésként érte a hír, a VRS Honda csapatfőnöke meghívta a november közepén rendezendő híres Macau GP-re.
Hirdetés

Az egyik legkomolyabb utcai motorversenyt, a Macau GP-t Makaó utcáin rendezik meg minden évben, mindössze harminckét meghívott versenyző részvételével. Ebbe az illusztris társaságba kapott meghívást immár harmadik alkalommal Sanyi, aki tavaly a felkészülés során elszenvedett lábtörése ellenére állt rajthoz, és ért célba a versenyen a tizenkilencedik helyen.

Az idei, 48. Macau GP-n egy angol versenyzőt van lehetősége helyettesíteni, és a VRS Honda színeiben egy CBR1000RR-rel rajthoz állni, ha sikerül addigra elegendő támogatót, pontosabban támogatást összegyűjtenie.

„Bevallom őszintén, sokkot kaptam. Megint bent vagyok a 32 kiválasztott versenyző között. Viszont szponzorra van szükségünk. Akikre számítottam, próbálnak segíteni, de pénz nélkül sajnos nem fog menni. Kérek mindenkit, hogy szorítson értem!" - írta Facebook oldalán néhány napja.

Bitter Sándor

Sanyival valahogy mindig ez történik, keményen és kitartóan edz, fittyet hányva a bizonytalan körülményekre, aztán egyszer csak – megesik, hogy az utolsó pillanatban, de – összeállnak a dolgok.

Reméljük, ezúttal is így lesz. Hajrá Bitti!

Fotó: bittersandor.hu


Hirdetés

Címkék:

bitter sándor, macau gp

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Más versenyek Rovat Hírei

Matthias Walkner hatalmasat navigált és vezet

A mezőny nagy része eltévedt

Dakar 5. etap

Újra a J. Barreda Bort van elöl a Hondával

Sam Sunderland vezeti a Dakart

KTM, Honda a sorrend. A Yamaha leszakadt viszont jön felfelé a Husqvarna.

Dakar második etap

A Honda az élen, Dési a 88. helyen.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: