Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/

Bitter Sándor pozitív énje futamot nyert az ír Superbike Kupában

Szerző: aem
2015-04-07 00:00:00
Pozitív hozzáállás, csendes, szorgalmas munka. Ezt Bitti új filozófiája, ami úgy tűnik, az új szezonban meghozta számára az eddigi legfontosabb sikert.
Hirdetés

Bitter Sándor, hazánk egyetlen utcai motorversenyzője húsvét hétfőn megnyerte Kirkistownban az ír Superbike Bajnokságban a Superbike Kupát, és 12. és 11. helyen zárt a Superbike Pro kategóriában egy olyan versenyen, ahol az első öt helyezett top versenyző az utcai futamokon is.

Bitti idén egy 2014-es BMW S1000RR-rel versenyez, ami eddig nagyon tetszik neki. Csapata a T&R motorsport, velük indul egész szezonban a Cookstown 100, North West 200, Man szigeti TT, Ulster GP és Macau GP versenyeken. Egyhetes tesztelésen vannak túl, és eddig minden jól alakul. Sanyi végre úgy érzi, jó emberek és támogatók állnak mögötte, az eredmény végre rajta múlik.

Bitter Sándor

„Az idei lesz minden idők legnehezebb TT-je. A limit megfutása is necces, de megoldom. A Motomax az egyesületem otthon, ami szintén szuper. Egyetlen dologban vagyunk idén lemaradva, a versenymotor fényezése és felmatricázása nem készült el időben, az ingem, a sisakom és a bőrruhám sem. Hétről hétre újabb támogatót szerez a mentorom, Gáspár Endre! Emiatt csúszunk, de Cookstownra már mindenkit megfelelően meg tudunk jeleníteni" – mondta Bitti az előkészületekről.

„Én magam sokat változtam a tavalyi Macau GP óta. Pozitív hozzáállás, ami a legfontosabb, és a másik érdekesség, hogy jobban szeretem csendben tenni a dolgom. Nem akarok nagy csapatban, nagy felhajtással menni. Kis csapat, szerényen, barátságosan, de keményen menni a versenyeken. Az eredmények önmagukért beszélnek. Ez fontos változás. A külsőségek abszolút nem érdekelnek."

A saját versenyei mellett Bitti fiatal versenyzőknek is segít a felkészülésben, többek között Laczkó Máténak.

„Ez nagyon nagy öröm számomra. Igazán boldog vagyok, hogy a privát életemben is a szeretett sportommal, sportjaimmal foglalkozhatok. Köszönöm a szurkolóimnak, a barátaimnak, a csapatomnak és a szponzoraimnak: Eyecam.hu, Iberol, Repsol, Konasoft, Shox, Motomax, Superzone, Paddock hotel és étterem, Pannóniaring, Mike Airbrush, Star Fitness, Polidom, DangerBikes. Örülök mindennek! Sok sikert minden magyar versenyzőnek, aki a nemzetközi megmérettetésen képviseli hazánkat és természetesen azoknak a srácoknak is, akik a magyar bajnokságban versenyeznek vagy club versenyeken. Szerencsés szezont mindenkinek!"

Fotó: facebook.com/bittersandorfanclub / Graham Thompson photography, Ryan Fegan


Hirdetés

Címkék:

bitter sándor

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Más versenyek Rovat Hírei

Matthias Walkner hatalmasat navigált és vezet

A mezőny nagy része eltévedt

Dakar 5. etap

Újra a J. Barreda Bort van elöl a Hondával

Sam Sunderland vezeti a Dakart

KTM, Honda a sorrend. A Yamaha leszakadt viszont jön felfelé a Husqvarna.

Dakar második etap

A Honda az élen, Dési a 88. helyen.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: