Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

11°C°/19°

Györfi Alen duplázott Poznanban!

Szerző: triple
2017-06-01 00:00:00
A 220 Volt H-Moto Team korábbi Európa-bajnoka mindkét futamot megnyerte az Alpok-Adria lengyelországi idénynyitóján
Hirdetés

Bombaformában kezdte a 2017-es szezont Györfi Alen új kategóriájában, a Supersport 600-ban. A 220 Volt H-Moto Team korábbi Európa-bajnoka ugyanis azt követően, hogy a német nemzeti bajnokság, az IDM nürburgringi szezonnyitóján dobogóra állhatott, megnyerte mindkét futamot az elmúlt hétvégén az Alpok-Adria sorozat 2017-es első, poznani versenyhétvégéjén.

 Györfi Alen

Györfi Alen a legjobb napjait idézi a 2017-es szezon eddigi versenyein. Az IDM 2017-es nürburgringi idénynyitóján sikeresen debütált új kategóriájában, a Supersport 600-ban azonnal dobogóra állhatott, miután harmadik lett –, majd megőrizve remek formáját, az elmúlt hétvégi, Poznanban rendezett Alpok-Adria szezonnyitón mindkét futamot megnyerte. Mindezt úgy, hogy kizárólag azért állt rajthoz a lengyel versenyen, hogy kipróbáljon pár alkatrészt, illetve a Dunlop új abroncsait. A „teszt” tehát minden szempontból remekül sikerült, így a 220 Volt H-Moto Team motorosa megfelelő önbizalommal várhatja az IDM következő állomását, melyet július 7-9. között Zolderben rendeznek majd. 

 Györfi Alen

„Nem titok, kizárólag tesztelés céljából indultunk el a poznani versenyen, ugyanis a Nürburgringen előjött néhány apróság, amit mindenképpen szerettünk volna a második IDM futamig orvosolni, illetve néhány új gumikeveréket is kipróbálhattunk a hétvégén. Csak remélni tudom, hogy ezután minden teszt így sikerül majd a számomra, hiszen mindkét futamot meg tudtam nyerni. A pálya nagyon tetszett, lendületes kis aszfaltcsík, amin minden tekintetben sikerült előrelépnünk. A Dunlop részéről is pozitív visszajelzést kaptunk, így bizakodva tekintek a jövő elé” – jelentette ki Györfi Alen.

 Györfi Alen

Az Euroringen folytatódott a MAMI Kupa, ahol a 220 Volt H-Moto Team Ernszt Norbert (YT 125 4T kategóriában) révén volt érdekelt. Norbi az időmérőn a harmadik helyet szerezte meg, ám az első és a második versenyen sikerült egy helyet előre lépve másodikként célba érkeznie. Sajnos a harmadik futamon nem sikerült folytatnia az idei remeklését, ugyanis elesett az egyik kanyarban, így nem tudta befejezni a versenyt. Ám így sem rossz az eddigi teljesítménye Norbinak, hiszen hat futamból ötször dobogóra állhatott: egyszer nyert, négyszer pedig második lett. 


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Más versenyek Rovat Hírei

Megszűnik az IDM bajnokság

Nincs életképes ötlet a jövőt illetően

Toni Bou 22-szeres világbajnok

Az elmúlt tíz év róla szólt a Triál bajnokságokban

Guy Martin újra Suzuki nyergében

Az utcáról visszavonult de máris egy Endurance versenyen bukkant fel

Guy Martin visszavonul

Befejezi az országúti versenyzést, legalábbis motorral és egyelőre
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: