Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

-1°C°/

Nyilatkozott a világbajnok, hogy kit tart a legnagyobb ellenfélnek

Szerző: triple
2017-02-03 00:00:00
Marquez: "Viñales gyors, talán jobb is, mint Rossi"
Hirdetés

Végre a címvédő is megszólalt a három napos tesztelés után. Nem meglepő módon a Yamaha alakulat tagjaiban látja a legnagyobb vetélytársakat az idei évben.

 Marquez nyilatkozat, interjú

Az első két napban a munkával volt elfoglalva és ez a köridőkön is látszott. A harmadik napon azonban felvette a ritmust és a második legyorsabb köridőt jegyezte ami jól mutatja, hogy versenyképes formában van csapat.

Az új Yamaha szerzemény a szintén spanyol Maverick Viñales valenciában még csak félhivatalosan motorozott mert a szerződése a Suzukihoz kötötte. Most azonban már teljesjogú csapattagként és ugyan olyan gyorsan rótta a köröket.

 Marquez nyilatkozat, interjú

"Azt hiszem a két Yamaha lesz a legnehezebb ellenfél a bajnokságban. Maverick gyors és kényelmes köröket fút de amikor elkezdődik a verseny minden megváltozik. "

Marquez a Lorenzoról szoló kérdésnél kifejtete, hogy sok pályán versenyképesnek tartják a Ducatit Lorenzoval a nyergében. "Lorenzo és a Desmosedici versenyképes lesz sok versenyen. Talán Katarban nyerni is tud mert ott a Ducati és Lorenzo is erős. De a bajnoki címért folytatott harcban a Yamahat sokkal veszélyesebbnek látom "

 Marquez nyilatkozat, interjú

Rossi - Vinales párosról azt nyilatkozta, hogy : " Nem tudom ki a veszélyesebb. Valentinonak nagyobb a tapasztalata és akár minden hétvégén képes lenne jó teljesítményre, Maverick sebbesége viszont meggyözőbb. "

 Marquez nyilatkozat, interjú

Marcnak szerintünk is igaza van, a Yamaha csapat sok borsot törhet az orra alá. Maverick valóban gyors de egyelőre csak teszten láthattuk, azonban Rossi képes folyamatosan jól teljesíteni am legalább annyire veszélyes. Ahogy az is az lehet ha Maverick tett vágy miatt esetleg harcba szál Marquezzel és igy nem tud gors köröket abszolválni


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A MotoGP Rovat Hírei

Desmosedici GP 2018 – még több lóerő

A vörösök nem titkoltan nyerni akarnak az idei szezonban

Lemaradtál a heti MotoGp hírekről?

Segítünk! Egy cikkben zanzásítottunk minden fontosnak tűnő információt!

Nagyon szoros a Dakar a hatodik etap után.

A francia Antoine Meo vezet de nem dőlhet hátra egyetlen per erejéig sem

Brutális motoros baleset a Dakaron - VIDEÓ

Rodrigues helikopteres mentésre szorult egy szerencsétlen földet érés után
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: