Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/11°

Egy zár ami vágásra hányást okoz!

Szerző: triple
2017-02-14 00:00:00
Pár államban már betiltották még gyártás elött pedig a siker garantált
Hirdetés

Kevés fájdalmasabb dolog van a motor lopásnál. A komolyan előkészített és profin kivetelezett lopások ellen szinte semmit nem lehet tenni de az utobbi időben a tolvajok már annyira bátrak lettek világszerte, hogy képesek fényes nappal is motort lopni egy zsúfolt belvárosi utcán. 

Nem rég láthattunk egy hasonló esetet amikor London belvárosában több motoros ellenére is folytatták a motor tolvajok a munkát és végül el is menekültek.

A Skunklock nevü cég végre valami teljesen új ötlettel állt elő. Azt Ők is jól mérték fel, hogy minden elvágható csak megfelelő eszköz kell hozzá dehogy közben mi történik na az egy érdekes dolog. A tolvaj ha egy adott részig eljut a vágással gáz szabadul fel a lakatból ami hányást idéz elő.

Motorlakat

Lehet, hogy ez kárörvendés és nem szép dolog de nekünk nagyon tetszik az ötlet. Az USA-ban pár államban már betiltották a vegyi anyagot tartalmazó zárat mert az összetételben kapszaicint találtak. Azóta  cég kiadott egy közleményt, hogy az új skunky formula már nem tartalmaz ilyen anyagot de az eredmény ugyan az. A termék júniustól kerülhet a boltok polcaira.

Érdekes, hogy mindenki a tolvajt védi, hol ott ha nem vágjuk el a lakatot akkor sosem szabadul fel belőle semmi. Ti mit gondoltok erről?


Hirdetés

Címkék:

lakat, motoros lakat, motoros zár, u-zár

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A MotoGP Rovat Hírei

MotoGp 2017

Rövid videó összefoglaló az idei év legizgalmasabb pillanatairól

Valenciai szezonzáró

Olvasói vélemény a 2017-es szezonról

Marc Marquez VILÁGBAJNOK!! Dovi elesett

Mindenki hibázott, nagy volt a nyomás az élversenyzőkön

Grand Canyon bőrkabátok meglepően jó áron !

...hogy ne húzzák le az utolsó bőrt is Rólatok!
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: