Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

-1°C°/

Már megvan az első balhé a GP-ben!

Szerző: triple
2017-02-20 00:00:00
Az idei év nem lesz feszültségektől mentes azt már a tesztek is jól mutatják.
Hirdetés

Jelenleg két spanyol versenyző tűnik a leggyorsabbnak a tesztek alapján és azt gondolhatnánk, hogy a honfitársak jól megértik egymást. Ráadásul Maverick és Marquez régóta ismerik egymást ennek ellenére már megtörtént az első konfliktus.

Marquez bevárta Mavericket a pályán és pár gyors kör erejéig "huzatta" magát a pályán amire a yamaha fiatal versenyzője igen csak dühösen reagált. 

 Maverick 2017

" Nem tudom mit mondjak, nem szeretnék vitát de elkezdtem egy hosszútávú szakaszt és beállt mögém. Ez nem normális egy szimulációban"

Egyszerüsítve Maverick szerint Marquez zavarta a versenyszimulációt és ráadásul közelről figyelte a technikát és az ellenfele íveit. Mi nem gondoljuk, hogy Marqueznek szüksége lenne más tanácsaira vagy stílusára de nézzük mit reagált a világbajnok:

"Ma hosszútávot mentem a pályán és mikor Vinales elhadt mellettem sikerült rá felzárkoznom. Majd pár kört követtem , érdekes volt ahogy mindig érdekes látni más motorokat. A ducatit ami nagyon erős vagy a suzukit ami szerintem nagyon jó motor "

Marquez tehát szépen hárított és ahogy irtuk nem hisszük, hogy tanulni ment be a szélárnyékba, sokkal inkább arra volt kiváncsi, hogy mennyire lehet lelkileg nyomást gyakorolni a villámgyors honfitársra. Egy kis hadviselésnek tűnik kivülről aminek lényege, hogy lehet gyorsabb vagy de megtudlak szorongatni és könnyedén megyek veled körröl-körre.

 Maverick 2017

Maverick reagálása jól mutatja, hogy egy fiatal versenyzőről van szó és azt is, hogy ha nyerni akar akkor nem szabad felülnie a provákációknak és a játékoknak. Érvényesülnie kell az akaratának és a tudásának a versenyen különben bedarálják a tapasztaltabb versenyzők.

Egy biztos izgalmas verseny lesz az idei mert ha a két fiatal ezekkel a technikákkal egymásnak esnek vérre menő küzdelmet láthatunk majd minden futamon. 


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A MotoGP Rovat Hírei

Desmosedici GP 2018 – még több lóerő

A vörösök nem titkoltan nyerni akarnak az idei szezonban

Lemaradtál a heti MotoGp hírekről?

Segítünk! Egy cikkben zanzásítottunk minden fontosnak tűnő információt!

Nagyon szoros a Dakar a hatodik etap után.

A francia Antoine Meo vezet de nem dőlhet hátra egyetlen per erejéig sem

Brutális motoros baleset a Dakaron - VIDEÓ

Rodrigues helikopteres mentésre szorult egy szerencsétlen földet érés után
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: