Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/11°

Cristian Gabarrini Lorenzo új versenymérnőke

Szerző: triple
2017-03-15 00:00:02
Hirdetés

Lorenzo valóban mindent megtesz a sikerért. Mostantól Cristian Gabarrini versenymérnők segíti a munkáját. A szakember volt Casey Stoner mérnőke is és segítette az Ausztrál versenyzőt 2 világbajnoki címhez.

 Lorenzo Ducati

A 45 éves Gabarrini egy érdekes interjút adott a BBC-nek amiben megosztott pár részletet:

"Lorenzo nagyon precíz versenyző , pontos és részletes elemző. Ez fontos mert bár vannak adatok amik sok információt tartalmaznak a legfontosabb mégis a versenyző véleménye és érzései."

"Jorge nagyon kedves fickó, soha nem láttam még elveszíteni a türelmét. Segítőkész és mindig figyelmesen meghallgat mindent ami a boxban történik."

" Casey egyedülálló a világon, nagyon gyorsan képes alkalmazkodni egy motorhoz, de minden tiszteletem Jorge-nak is aki hisz abban, hogy összefog tudni csiszolódni a motorral. A mostani állás véleményem szerint 75-85% körül mozog ami az alkalmazkodási folyamatot illeti."

A Losaili tesztel kapcsoaltban azt nyilatkozta, hogy bár Lorenzo ott lehet az elejében túlzás lenne egy győzelmet várni tőle. "Össze kell szoknia a motorral és ezt a Ducati vezetősége is tudja. "

 Lorenzo Ducati

" Az alkalmazkodás a motor és a versenyző között pályáról pályára jobb lesz. Az eredmények persze csak versenyközben látszank de biztosak lehetünk benne, hogy egész évben versenyképes lesz."

Szüksége is lesz rá mert csapattársa Dovizioso felhívta az újságírok figyelmét arra, hogy Vinales szerinte nem is ment teljes erővel a teszt alatt. Ráadásul minden körülmények között gyors tudott lenni.

Lorenzo tehát mindent megtesz de jelenleg nem tudjuk mennyire lesz versenyképes az igen csak kemény mezőnyben.


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A MotoGP Rovat Hírei

Marquez vitte a pole-t!

Vinales és Marquez megint egymás ellen

Loris Baz hatalmas mentése ( videó )

A szerelők legnagyobb örömére

MotoGp Argentina

Vinales ismét nyert , Rossi dobogón!

15 év börtönre ítélték a motorost gázolót

William Crum még 2015-ben húzta a kormányt egy motoros elé Texasban
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: