Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

-1°C°/

MotoGP Silverstone

Szerző: triple
2017-08-27 00:00:00
Marquez egy pályacsúccsal kezdi a mai versenyt
Hirdetés

Ma délután ismét MotoGp futam, a silverstone-i pálya csúcsát máris átadta a múltnak Marc Marquez aki bődületes 2 perces idővel és puha gumikeverékkel érte el ezt a fantasztikus időt.

Mögötte ott lohol Valentino Rossi aki igaz már két percen kívül maradt de még így is fantasztikus eredményt ért el.

A yamahások továbbra is félnek a túlzott gumikopástól, Rossi a jó eredmény ellenére is maximum a harmadik helyre várja magát. Ahogy Vinales úgy Vale is ugyan azt mondja, elcsúszik a hátsó gumi és túl sok időt veszítenek a pálya bizonyos szektoraiban. Ő például a négyes szektorban veszít a legtöbbet az idejéből.

Vinales abban bízik, hogy jól eltalálják a megfelelő gumikeveréket a versenyre ezért figyelik majd a többieket és a saját boxukat is mert a Tech3 csapat rendre jobban dönt mint a gyári légió.

Annak ellenére, hogy Marc letarolta a ködös Angliát nem teljesen elégedett, a pénteki edzésen többször kritizálta a Honda teljesítményét pedig magasan felül múlta a mezőnyt. Érdekes, hogy csapattársa Pedrosa csak a 8. helyről vághat neki a versenynek, igaz Crutchlow viszont egy LCR nyergében megszerezte a 3. pozíciót.

Az ötödik és hatodik helyen a Ducati csapatának két versenyzője de most Lorenzo van előrébb ami ebben az évben elég ritkán sikerült a spanyolnak. Az időmérőn többször is nagyon teljesített annak ellenére, hogy műszaki hiba is nehezítette a munkáját.

Tehát minden megtörténhet még ma, elfogadtak az új flag to flag szabályt és azok is elégedetlenek akik az elején mennek. A pálya rendkívül hosszú ezért nehéz tökéletes kört futni rajta ami talán élesebbé és izgalmasabbá teszi a versenyt.  


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A MotoGP Rovat Hírei

Desmosedici GP 2018 – még több lóerő

A vörösök nem titkoltan nyerni akarnak az idei szezonban

Lemaradtál a heti MotoGp hírekről?

Segítünk! Egy cikkben zanzásítottunk minden fontosnak tűnő információt!

Nagyon szoros a Dakar a hatodik etap után.

A francia Antoine Meo vezet de nem dőlhet hátra egyetlen per erejéig sem

Brutális motoros baleset a Dakaron - VIDEÓ

Rodrigues helikopteres mentésre szorult egy szerencsétlen földet érés után
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: