Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

-5°C°/

Moto Guzzi Sprinter

Szerző: triple
2014-08-24 08:00:00
A svájci Gannet Design meglehetősen érdekes grafikus koncepciója.
Hirdetés

A svájci Gannet Design szellemi vezetője, Ulfert Janssen jegyti ezt a koncepciót, amely meglehetősen érdekes, eredeti újraértelmezése a Moto Guzzi V8 modelljének, amely az ötvenes évek végén mutatkozott be a maga 500 köbcentijével és nyolc hengerével, hogy aztán számtalan viadalt nyerjen meg és rekordot állítson föl. A motorsport aranykorát idéző, elképesztő idomok adják meg a karakterét. Felépítése a V8 és a 850 Le Mans keveréke (ez utóbbi a '70-es-'80-as években volt a mandellóiak húzómotorja, különös ismertetőpjegyei a V2 blokk, a kardántengely és az extrém rövid kipufogó, amit a hasrészba integráltak az olasz mérnökök.

great

Ami Jansenék elképzelését illeti, az R1 modell - a kék színű - egy drag racer volna (látszanak is a stabilizáló szárnyak), az R2 pedig - a fekete - egy amolyan endurance versenymotor (erre utal a fényszóró jelenléte).

great

Érdekes gondolatok, bár nem tartjuk különösebben valószínűnek, hogy a Lario-parti gyár a közeljövőben akárcsak távolról hasonló projektekkel bombázná a világot. Ugyanakkor azt nagyon is elképzelhetőnek tartjuk, hogy remekül elszórakoznánk egy ilyennel!


Hirdetés

Címkék:

gannet design, moto guzzi

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Műhely Rovat Hírei

Elmúlt az ősz és beköszönt a tél, avagy téli tárolás okosan

Hogyan tároljuk télen a motorunkat és mivel érdemes készülni a következő szezonra? Összeszedtünk pár fontos gondolatot.

Minden, amit tudni akarsz a levegős Showa villáról

Egyre nagyobb teret nyer a terepmotorozás egyik friss fejlesztése, a levegős rugózás. A világbajnokságon már évek óta tesztelik, és eléggé különböző véleményeket lehet hallani róla. Most részletesen bemutatjuk, mit tud a Showa újdonsága.

Suzuki GS 550 LHC Agent Orange

Narancsos ügynök a balkezesektől, avagy egy simulékony café racer Amszerdamból.

JMR Honda CX500 Racer

Korrekt kis építés Idahóból.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: