Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/

Magyarok a Supersport VB-n: Chrobák János és Juhász Dávid rajthoz állnak Misanóban

Szerző: aem
2015-05-27 00:00:00
Újabb álmok válnak valóra: Chrobák János és Juhász Dávid lehetőséget kaptak, hogy elinduljanak a Supersport Világbajnokság misanói futamán június 21-én.
Hirdetés

Az Alpok-Adria Bajnokságot kettős győzelemmel kezdő, idén alakult Schmidt Racing versenycsapat két tagja, a tavalyi esztendő legeredményesebb magyar motorosa, Chrobák János, valamint a korábbi Európa-bajnoki ezüstérmes Juhász Dávid lehetőséget kapnak a Supersport Világbajnokságon: a csapat a június 21-i, Misanóban rendezendő futamon csatlakozik a vb-mezőnyhöz. A tervek nagyszabásúak, a versenyzők bíznak benne, hogy az év végéig feliratkozhatnak a pontszerzők közé.

Balogh Róbert csapatmenedzser: „Kedd reggel kaptuk az örömteli hírt, miszerint csapatunk, a Schmidt Racing nevezését elfogadta a Dorna, így csatlakozhatunk a misanói futamtól a Supersport Világbajnokság mezőnyéhez. Eddig minden a terv szerint halad az előre kitűzött terveinket illetően, hiszen Jani és Dávid maximális pontszámmal vezeti az Alpok-Adria Bajnokságot a saját kategóriájában, és abban bízom, hogy a tehetségüket, a tudásukat képesek lesznek a rendkívül erős vb-mezőnyben is bizonyítani. De jó kimondani, hogy Misanóban ott leszünk a rajtrácson."

Schmidt Racing Chrobák János Juhász Dávid

Chrobák János motorversenyző: „Noha pár évvel ezelőtt egy futam erejéig már belekóstolhattam a világbajnokság légkörébe, ám az álmaim igazán most válnak majd valósággá. Nagyon várom már a misanói futamot, ahol a legjobb tudásom szerint szeretnék helyt állni. A motorom alkalmas a nagy feladatokra, így azt sem tartom kizártnak, hogy az év végéig a pontszerzők közé kerüljek."

Juhász Dávid motorversenyző: „Még mindig alig akarom elhinni, hogy sikerült... Életem első vb-futamára készülhetek, ráadásul egy új kategóriában. Mindent megteszek azért, hogy jól szerepeljek, ami az esetemben azt is jelenti egyben, hogy ebben az erős mezőnyben kvalifikálni tudom magam a futamra. Ha ott állhatok majd a rajtrácson, akkor elmondhatom, életem egyik nagy vágya teljesült."

Hűha! Hajrá srácok!


Hirdetés

Címkék:

chrobák jános, juhász dávid

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Superbike Rovat Hírei

Troy Bayliss visszatér!

A háromszoros Superbike világbajnok megerősítette részvételét a 2018-as ausztrál Superbike bajnokságon

Tom Sykes esése, VIDEÓ!

A Kawasaki gyári csapat versenyzője hatalmasatt bukott

Kitartásból ötösre vizsgáztak a Favaro-patronáltak

A Sport&Events Management versenyzői komoly elszántságról és kitartásról tettek tanúbizonyságot az elmúlt hétvégén.

WSBK, Misano: Olasz mámor vasárnap

A Superbike-ban is összejött a talján mesterhármas. Olasz földön, olasz pilóta, olasz motoron nyer.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: