Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

20°C°/36°

Magyarok a Supersport VB-n: Chrobák János és Juhász Dávid rajthoz állnak Misanóban

Szerző: aem
2015-05-27 00:00:00
Újabb álmok válnak valóra: Chrobák János és Juhász Dávid lehetőséget kaptak, hogy elinduljanak a Supersport Világbajnokság misanói futamán június 21-én.
Hirdetés

Az Alpok-Adria Bajnokságot kettős győzelemmel kezdő, idén alakult Schmidt Racing versenycsapat két tagja, a tavalyi esztendő legeredményesebb magyar motorosa, Chrobák János, valamint a korábbi Európa-bajnoki ezüstérmes Juhász Dávid lehetőséget kapnak a Supersport Világbajnokságon: a csapat a június 21-i, Misanóban rendezendő futamon csatlakozik a vb-mezőnyhöz. A tervek nagyszabásúak, a versenyzők bíznak benne, hogy az év végéig feliratkozhatnak a pontszerzők közé.

Balogh Róbert csapatmenedzser: „Kedd reggel kaptuk az örömteli hírt, miszerint csapatunk, a Schmidt Racing nevezését elfogadta a Dorna, így csatlakozhatunk a misanói futamtól a Supersport Világbajnokság mezőnyéhez. Eddig minden a terv szerint halad az előre kitűzött terveinket illetően, hiszen Jani és Dávid maximális pontszámmal vezeti az Alpok-Adria Bajnokságot a saját kategóriájában, és abban bízom, hogy a tehetségüket, a tudásukat képesek lesznek a rendkívül erős vb-mezőnyben is bizonyítani. De jó kimondani, hogy Misanóban ott leszünk a rajtrácson."

Schmidt Racing Chrobák János Juhász Dávid

Chrobák János motorversenyző: „Noha pár évvel ezelőtt egy futam erejéig már belekóstolhattam a világbajnokság légkörébe, ám az álmaim igazán most válnak majd valósággá. Nagyon várom már a misanói futamot, ahol a legjobb tudásom szerint szeretnék helyt állni. A motorom alkalmas a nagy feladatokra, így azt sem tartom kizártnak, hogy az év végéig a pontszerzők közé kerüljek."

Juhász Dávid motorversenyző: „Még mindig alig akarom elhinni, hogy sikerült... Életem első vb-futamára készülhetek, ráadásul egy új kategóriában. Mindent megteszek azért, hogy jól szerepeljek, ami az esetemben azt is jelenti egyben, hogy ebben az erős mezőnyben kvalifikálni tudom magam a futamra. Ha ott állhatok majd a rajtrácson, akkor elmondhatom, életem egyik nagy vágya teljesült."

Hűha! Hajrá srácok!


Hirdetés

Címkék:

chrobák jános, juhász dávid

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Superbike Rovat Hírei

Kitartásból ötösre vizsgáztak a Favaro-patronáltak

A Sport&Events Management versenyzői komoly elszántságról és kitartásról tettek tanúbizonyságot az elmúlt hétvégén.

WSBK, Misano: Olasz mámor vasárnap

A Superbike-ban is összejött a talján mesterhármas. Olasz földön, olasz pilóta, olasz motoron nyer.

WSBK, Misano: Őrületes utolsó körös dráma szombaton!

Ilyen befutót nem mostanában láthattunk motorversenyen. Az utolsó körben hasalt el az első három.

Hayden él, állapota válságos.

Teganp egy amerikai TV csatorna weboldala fals információt közölt az állapotáról a családra való hivatkozással.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: