EST. 2002

Újra BMW-találkozó Garmisch-Partenkirchenben

Szöveg: Café PR Fotó: BMW

Ismét lesz a nyáron nemzetközi BMW motoros találkozó, csak a név változik: 2007-től ugyanis már BMW Motorrad Napoknak hívják az évente megrendezett fesztivált. Idén július 6-a és 8-a között találkoznak újra a motorozás szerelmesei Garmisch-Partenkirchenben.

A rendezvényre – ahová a BMW motorosok mellett más márkák motorosait és rajongóit is szeretettel várják – idén a tavalyi harmincezer főnél várhatóan többen látogatnak majd el. A találkozó teljes területe tükrözi majd a BMW Motorrad négy eltérő kategória világát (Enduro, Sport, Túra, Urban).

A felállított sátrakban szinte minden megtalálható lesz: motorok, motoros kiegészítők és felszerelések, filmvetítések, érdekes kiállítási tárgyak a versenyzés világából, a HP modelleket pedig egy külön pavilonban lehet majd megtekinteni.

A program rendezvényekben, előadásokban is bővelkedik, hiszen Chris Pfeiffer, a BMW Motorrad frissen koronázott Indoor Streetbike Freestyle Világbajnoka és Simo Kirssi, a 2006-os Erzberg Rodeo Prolog Verseny győztese is megmutatja majd, hogy mire képes egy motor nyergében.

A terület közepén egy nagy x-track körpálya áll majd a résztvevők rendelkezésére, amely egyben egy vizes pálya részt is magába foglal.

A szervezők az esti szórakozásra is gondoltak: szombat este a StreetLIVE együttes gondoskodik a zenei összeállításról, de ezen felül rengeteg program várja még a rendezvényre kilátogatókat.

A találkozóra szállást a következő mailcímen lehet foglalni: bmw-motorrad@gapa.de

ugrás fel