EST. 2002

A Yamaha 50 éves évfordulóján jártam Brnóban

Ezután még egy sajtóbemutató következett, ahol a Tricker bemutatóját hallgattuk végig, amíg a többiek már javában nyüstölték a 250-es gépeket. De mi is kipróbálhattuk ?ket a gokart pályán. Fura érzés egy ilyen kis motorral menni, de azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon nagy élmény volt hasítani vele a kis pályán, mert a nagy nyomaték szinte az aszfalthoz préselte a puha futóm?vel ellátott motorok gumiját kigyorsításokkor.

Itt jól elfáradtunk, amikor is végre felmehettünk a nagy pályára. Én R1-essel vágtam neki az els? és a második menetnek. Ez a pálya maga az álom! Széles, gyors és még technikás is! Ez a legjobb pálya, amin életemben motoroztam eddig.

Ebben a tudatban ott kellett hagyni a pályát, mert kezd?dött az esti vacsora, ahová a több világbajnok mellé meghívták Norifumi Abe-t is. ? kedvesen mosolygott egész este, amíg el nem ment. Kés?bb a várpalotai Yamaha kereskedés munkatársai találkoztak vele egy szórakozóhelyen, ahol sikerült rendesen elereszteniük magukat Abével együtt. Ha valakit érdekelnek a részletek, a várpalotai kereskedésben megtudhatja az igazságot.

Egyébként ott volt Abe régi 500-as versenymotorja és Rossi tavalyi világbajnok M1-ese is.

benzso@motorinfo.hu

Ferodo fékbetétek vásárolhatók Yamahához is a
üzleteiben.
ugrás fel