EST. 2002

Ducati Scrambler szélvédők

Szélvédő megoldások Ducati Scrambler-re

National Cycle már a motor megjelenésekor lecsapott egy példányra, hogy frissen le tudja tesztelni, mely plexiket lehet felszerelni rá, a kínálatukból. A Scrambler tulajdonosok örülhetnek, mert nagyszerű megoldások állnak rendelkezésükre szélvédelem terén.

Ha kisméretű plexit keresel, nagy teljesítménnyel, a jó választás az N2590-01 (víztiszta) illetve az N2591-01 (füst színű) Deflector Screen™, a világ egyik legjobban ismert – és legtöbbször utánzott – szélvédője. Két ponton rögzül és a RakeAdjust™ rendszernek köszönhetően szerszám nélkül is gyerekjáték beállítani.

 Ducati Scrambler Plexi

Az N2594-01 (víztiszta) és N2595-01 (füst színű) Deflector Screen DX™ szintén 2 ponton rögzül és rendelkezik RakeAdjust™rendszerrel, ám ezen felül a QuickSet™ konzolnak köszönhetően kevesebb, mint egy perc alatt tudod fel- és leszerelni.

Azoknak, akik nagyobb plexire és 4 pontos rögzítésre vágynak, nincs is jobb alternatíva, mint a National Cycle N2560-01 és N2561-01 Street Shield™-je. Kiemelkedő védelmet nyújt az egész felsőtestnek és stabil bilincsekkel rögzül. Aki ennél is nagyobbat szeretne, választhatja a magasabb és szélesebb N2567-01 Street Shield EX™ verziót, a korábban megismert QuickSet™ rögzítéssel.

 Ducati Scrambler Plex

Végül, de nem utolsó sorban, az igazán nagyravágyóknak – akik életük nagy részét az úton kívánják eltölteni – a tökéletes útitárs az N8513-01 Plexifairing 3™. 1984-ben mutatták be először és a világ első gyorskioldású szélvédője azóta is töretlenül gyűjti rajongóit. Kiterjedő kéz- és lábvédelmet nyújt így minden időjárási körülmények között megállja a helyét. Talán mondani sem kell, de aQuickSet™ konzol ennél a plexinél is a segítségünkre van a le-és felszerelésnél.

 Ducati Scrambler Plex

Minden National Cycle szélvédő és kiegészítő, az USA-ban készül !

Amit a gyártóról tudni érdemes:

  • A National Cycle meghatározó szereplő a motorkerékpár plexigyártás technológiáiban 1937 óta.
  • A National Cycle elsőként alkalmazta a polikarbonát szélvédőket a motorkerékpárokon, már 1975-ben.

A National Cycle minden nemű műanyag és fém alkatrész gyártására szakosodott. A repüléstől kezdve a különböző motorsportokig több cég gyári beszállítója, illetve természetesen kiemelkedő minőségű, után gyártott szélvédőket készít. A házon belüli gyors szerszám és prototípusgyártás lehetővé teszi, hogy ügyfeleik a lehető leghamarabb juthassanak hozzá az új termékekhez.

A National Cycle háta mögött álló 78 év gyártási tapasztalat garantálja a mindig innovatív és kiemelkedő minőségű termékek előállítását. Az Illinois állam béli Maywoodban található gyár a legkorszerűbb gépparkkal van felszerelve, az üzemben dolgozó mérnökök pedig számtalanszor kivívták már a szakma elismerését, problémamegoldó készségükkel és technológiai felkészültségükkel. Ezen tudást hasznosítva nyújtják számodra a lehető legjobb minőséget, amelyet elvársz.

Forgalmazza a HpMotor

 

ugrás fel