EST. 2002

II. Mersz Long Day Trophy

A Mersz motoros egyesület a tavalyi verseny sikerén felbuzdulva, idén immáron második alkalommal szervezi meg, ezúttal Baranya megyében, országjáró ügyességi versenyét. A II. Long Day Trophy 2007. július 21-én (szombaton) startol, ahol már előző este is várják az érdeklõdõket és versenyzõket. A kalandtúrára két motorból álló csapatok jelentkezhetnek, akik számára az utas szállítása megengedett. A bejárandó útvonal körülbelül 400 kilométernyi szilárd útburkolattal ellátott szakaszt jelent Dél-Dunántúlon, amelyet útvonalterv és térkép segítségével kell teljesíteni.

A résztvevõk értékelésében fontos szempontot jelent a megtett útvonal hossza mellett, a bejárás sebessége, és az ellenõrzési pontokon teljesített feladatokért kapott pontok. A legkevesebb hibapontot elérõ három csapat a vándorserlegen kívül értékes díjazásban is részesül. A kalandtúra lebonyolításában a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság nyújt hathatós segítséget. A kalandtúrán GPS navigáció használható! Részvételi feltételek: kitöltött jelentkezési lap, befizetett nevezési díj, az adott kategóriára érvényes jogosítvány; a jármûnek érvényes forgalmi engedély, kötelezõ felelõsségbiztosítás, valamint a KRESZ-ben meghatározott felszerelések. Utas szállítása a KRESZ-ben meghatározott feltételekkel, saját felelõsséggel történhet. Bukósisak viselése kötelezõ. Alkohol, kábítószer vagy más tudatmódosító eszköz használata, valamint a KRESZ szabályok megsértése (pl. sebesség túllépés) automatikusan kizárást von maga után.

Nevezési díjak: · 2007. július 15-ig 4000 Ft, · 2007. július 15-e után, illetve a helyszínen 5000 Ft. A nevezési díj magában foglalja a kalandtúra napján történõ vacsora költségeit is. Egyesületi tagoknak a nevezési díj a befizetés idejétõl függetlenül 4000 Ft. További információk a versenyen való részvétellel, az egyesületi tagsággal és a szállásfoglalással kapcsolatban a www.mersz.hu internetes oldalon találhatók.

ugrás fel