EST. 2002

Innovával Afrikába?

Bővült a paletta, most már kétféle téli túrát kínálnak Dél-spanyolországba, a hagyományos márka és típus független nagymotor tulajdonosokon felül, most kifejezetten innovatív HONDA INNOVA tulajdonosoknak is lehetőséget biztosítanak a túrázásra. Innovával átruccanni Afrikába? Meghódítani Európa legdélibb pontját? Motorozni Európa legszebb és legélvezetesebb útszakaszának megszavazott motoros útvonalán? S, persze mindezt télen, narancséréskor, 20-24 C°-os nappali hőmérséklet mellett.

A nagymotoros túrán 5, az INNOVA túrán 9 motor vehet részt alkalmanként. A résztvevők repülővel, míg motorjaik speciális motorszállító trélerrel érkeznek az egy és kéthetes túrák helyszínére. Amennyiben valaki szeretné gyarapítani az unokáinak mesélhető élményeinek számát a következő elérhetőségeken érdeklődhet, jelentkezhet.

Információ

5600 Békéscsaba, Szarvasi út. 36.
Telefon: +36 66 549 150, +36 66 549 151
motorsziget@hu.inter.net

 

A 2007-es esztendőre tervezett túrák:

 • Január
  Dél-Spanyolország, INNOVA túra, 7 nap, utazás repülővel, maximum 9 motor.
 • Február
  Dél-Spanyolország, igénytől függően 7-14 napos, utazás repülővel, maximum 5 motor.
 • Június
  Nord Kapp, 14 nap a fehér éjszakák idején, Ausztria, Németország, Belgium, Hollandia, Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország, Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország és Szlovákia érintésével.
 • Augusztus
  Spanyolország, paradicsomháború és nyaralás, 10 nap. Ausztria, Olaszország, Monaco és Franciaország érintésével.
 • Október
  Görögország, Kréta, 10 nap.

 

ugrás fel