EST. 2002

SCHUBERTH M1 PRO motoros bukósisak, beépített kommunikációs rendszerrel.

A SCHUBERTH M1 PRO még épp időben elfoglalja a startpozíciót az új szezon kezdetekor. Többek között a sokféle színezés, az innovatív szellőzőrendszer, a kiemelkedő aerodinamika jellemzi, valamint készen áll az új SC1M kommunikációs rendszer befogadására.

Az EICMA-i világpremiere, és a milánói zászlóshajó expó után a SCHUBERTH M1 PRO végre megvásárolható. A SCHUBERTH gondoskodott róla, hogy az új generációs jet sisak minden technikai jellemzőt megkapjon, amitől öröm egy nyitott sisakkal motorozni – plexivel, vagy anélkül. Az M1 PRO rengeteg stílusos mintával rajtol el. Az optimalizált keringésnek, az új bélésnek és a beépített kommunikációs rendszernek köszönhetően az egyik legkényelmesebb jet sisak a piacon.

Az új keringési rendszernek hála, most még kényelmesebb a motorozás: a motoros feje hűvösen marad még a hosszabb túrák során is. Ennek az az oka, hogy az M1 PRO-ban, mint a márka többi sisakjainál, a nyakrésznél távozik a levegő a sisak hátsó része helyett. A szellőző csatornák a sisakba lettek építve. Az új szellőző rendszer egy igazán „okos” megjelenést biztosít az M1 PRO-nak. Ez az új SCHUBERTH dizájn sokkal modernebb és vonzóbb külsőt kölcsönöz a sisaknak.

Az M1 PRO-ba a mikrofon, a hangszóró és az antenna is be van építve a modern SC1M kommunikációs rendszerhez. Az SC1M 2019 áprilisától elérhető, és a Plug & Play-nek köszönhetően egyszerűen bepattan a sisakba. Akár másodpercek alatt összeköt 4 motorost. A használó 2 Bluetooth adást is hallgathat egy időben az audio-multitasking funkciónak köszönhetően: például műholdas navigáció mellett is telefonálhat, vagy zenét hallgathat. A navigációs hírek felülírják a többi audio sávot anélkül, hogy zavarnák azokat. A legújabb SC1M frissítés a HD Voice-ot is tartalmazza, így még a te telefonodon is kristálytiszta beszélgetéseket hallhatsz. Ugyanakkor a beállítási menüt leegyszerűsítették, így még intuitívabb és könnyebb a használata.

A SCHUBERTH M1 PRO számos stílusos színezéssel elérhető: 3 alapszínnel és 2 matricával, hogy megadja a kiegészítést a motoros bőrruhák mellé. XS-es mérettől egészen XXL-ig.

Hivatalos magyarországi forgalmazó: EuroMotor Kft.

www.euromotor.hu

ugrás fel