EST. 2002

The Great Ride of China

Azt mindig is tudtuk, hogy Kína óriási területen helyezkedik el, de azért azt mi sem gondoltuk, hogy egyetlen túrával megszakítás és országhatár átlépése nélkül több mint 30.000 kilométert lehet az országban motorozni.

The Great Ride of China  

Két fiatal egy motorral arra vállalkozott még a nyáron, hogy 33 tartományt végigmotorozva több, mint 30.000 kilométert tesz meg a csodálatos Kína vidékein.

Szerencsénkre létrehoztak egy weboldalt, ahol bárki nyomonkövethette utazásuk állomásait. Fantasztikus képek születtek, amiket minden utazni vágyónak er?sen ajánlunk. Több, mint 500 fotó segitségével betekintést nyerhetünk ennek a hatalmas országnak a városi és vidéki életébe egyaránt. 

The Great Ride of China  

A fiatalok támogatót is találtak az utazás kivitelezéséhez a kinai CFMoto személyében. A számunkra teljesen ismeretlen motorgyártó mindent gyárt, amit japán társai. Motorok, quadok, de még kisebb hajók is felt?nnek a cég weboldalán. Az utazást egy CFMOTO 650TR nyergében tették meg, ami nem túl er?s kínai tudásunkra támaszkodva 60 lóer? körüli teljesítményre képes és sorkettes er?forrással dolgozik. 

Az utazásról bövebb információkat találtok a www.thegreatrideofchina.com blogon. 

The Great Ride of China  

The Great Ride of China  

ugrás fel