EST. 2002

Wilbers újdonságok

BMW R nineT Scrambler futómű alkatrészek

Épp csak most mutatták be a Kölni Intermot kiállításon de a német futómű specialista Wilbers már el is készült az új BMW R nineT Scrambler futómű alkatrészekkel.

 Wilbers R NineT futómű, suspension 2017

Több lehetőség is van akár növelni, akár csökkenteni szeretnénk az ülésmagasságot de természetesen az eredeti magassághoz több féle rugóstag lehetőség.  Emelni 15, és 30mm-l lehet míg ültetni 25mm-l.

 Wilbers R NineT futómű, suspension 2017

A Wilbers a 640 (húzó csillapítás 22 fokozatban és a rugó előfeszítés állítható), 642 (húzó és nyomó –gyors és lassú- csillapítás 22-22 fokozatban és a rugó előfeszítés állítható). Opcióként rendelhető (X-PD) a mechanikus rugó előfeszítés állítás amiben nincs mi elromoljon és a súlya is kisebb az elődjénél.  Természetesen az első futómű sem maradt érintetlen, az új polírozott (zero friction) progresszív Wilbers rugókból kapott egy párat a hozzá passzoló Wilbers olajjal. Mint minden Wilbers rugóstag ezek is a pilóta, utasa és a csomagok súlyához pontosan beállítva érkezik 5 év garanciával! Árakkal és további információkkal kapcsolatban forduljon bizalommal a Wilbers Magyarországi  partneréhez az X-Bike motorosbolthoz.

 Wilbers R NineT futómű, suspension 2017

 Wilbers R NineT futómű, suspension 2017

ugrás fel