EST. 2002

10 éves a Kumpan robogó. Most a teljes kínálatra 10% kedvezményt biztosít a forgalmazó.

10 éves a német prémium kategóriás elektromos robogó gyártó Kumpan electric. Az évforduló apropóján 10% kedvezményt biztosítunk a két új modellel bővült teljes kínálatra november 30-ig.

Az európai elektromos robogógyártásban úttörő, 2010-ben alapított német Kumpan electric az eddigi két, segédmotoros kategóriába tartozó, három akkuval akár 186 km-es hatótávú modellből, a 3kW-os 54 inspire-ből és a 4 kW-os 54 iconic-ból álló kínálatát két A1 kategóriás (rendszámos, két személlyel használható), alapból két akkus modellel egészítette ki. Az 54 impulse 4 kW-os motorjából 70 km/órás végsebesség csikarható ki valamivel rövidebb, de akár 120 km-es hatótáv mellett, a 7kW-os 54 ignite pedig egészen elképesztő, 100 km/órás végsebességre képes.

A Kumpan robogói tökéletesen ötvözik az olasz hőskor hangulatát a 21. századi technikával: a német precizitással fejlesztett és kivitelezett modelleket elláttak okostelefon-csatlakozóval, 7 colos érintőképernyővel, ráadásul kulcs nélkül használhatók. Az ötféle színben, háromféle ülésszínnel rendelhető, LED-fényszóróval is elérhető, elöl-hátul tárcsafékes – az 54 impulse és az 54 ignite estében növelt hatásfokú, nagyobb első féktárcsával szerelt kombinált fékrendszerű (CBS) – robogók november 30-ig 10% kedvezménnyel rendelhetők az EuroMotornál.

ugrás fel