EST. 2002

19. Nemzetközi Motorkiállítás Pozsonyban

Szlovákiában, most hétvégén rendezik az éves motorkiállítást a Incheba Expó területén. Az idei év motorkerékpár újdonságai mellett, komoly ruházati kínálattal is várja az érdeklődőket Motocykel kiállítás.

Olvasónk már pénteken meglátogatta a Pozsonyi rendezvényt, beszámolója szerint az összes nagy motormárka képviseltette magát. A motorokra rá lehet ülni és sok újdonság is akad a standokon. A ruházati pavilonban, szintén ismert márkák és akciós árak várják az érdeklődőket. Meglepő módon azonban alkatrészes cégek szinte egyáltalán nem állítanak ki, kivétel az Akrapovic kipufogó gyártó.

Sajnos legutolsó információink szerint hazánkban idén is elmarad az Expó területén megrendezett Motorkiállítás. Így ha valaki szeretné látni, esetleg közelebbről is szemügyre venni az újdonságokat, jó alternatíva lehet a Budapesttől körülbelül 200 kilométerre található kiállítás.

A cím: Viedenská cesta 3-7, 851 01 Bratislava, Slovak Republic

Árakat és további infót a rendezvény weboldalán találtok, illetve a galériában egy jegy is le van fotózva. Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

ugrás fel