EST. 2002

2018-as új Tracer 900 és Tracer 700

Beerősít a Yamaha a túra szegmensben

A sport túra-szektor mára a Yamaha egyik legdinamikusabb és legfontosabb területévé vált a piacon. 2018-ban a legkelendőbb Tracer 900 komoly fejlesztéseket kap, mely ráadásul mostantól 2 változatban is elérhető.

2018 Tracer 900 és Tracer 900GT 

A nagyobb szélvédő jobban védi a felsőtestet az időjárási jelenségekkel szemben, így hosszabb távon is kényelmesebb és élvezetesebb utazást kínál – manuális magasságállítási lehetőségének köszönhetően pedig gyorsan beállítható a kívánt helyzetbe. Az utas nagyobb kényelme érdekében a 2018-as modellre újratervezett utaslábtartó-szerelvény és új kialakítású kapaszkodó kerül.

Hatékonyan megújították a külső paneleket és borításokat is, ezzel javítva a 2018-as modell megjelenését. A 2018-as Tracer 900 új alumínium lengőkarral és újrakalibrált hátsólengéscsillapító-beállításokkal készül.

2018 Tracer 900 új jellemzők

Kifinomultabb, jó minőségű külső panelek
Keskenyebb kormány, könnyebb és karcsúbb kézvédőkkel
Újratervezett ülések a motoros/utas nagyobb kényelméért
Új, egy kézzel állítható szélvédő az időjárási jelenségek elleni jobb védelemért Hosszabb alumínium lengőkar az erőteljesebb hajtóerőérzetért
Új utaslábtartó-szerelvény a nagyobb fokú kényelemért
Új kapaszkodók az utas számára
Új farokidom

Tracer 900 fő műszaki jellemzők

847 cm3-es, 3 hengeres, folyadékhűtéses, 4 szelepes motor Segéd- és csúszó (A&S) tengelykapcsoló
3 üzemmóddal rendelkező kipörgésgátló rendszer (TCS) Egyedülálló D-MODE választható vezetési módok

Karcsú és könnyű CF alumíniumöntvény váz
Nagy kapacitású, 18 literes üzemanyagtartály
A középsztender és az ABS az alapfelszereltség része.

A Tracer 900 színválasztéka

Nimbus Grey Tech Black

2018 Tracer 900GT 

A Tracer 900-on alapuló és ugyanazokat a 2018-as fejlesztéseket tartalmazó Tracer 900GT úgy készült, hogy versenyképes áron lenyűgöző sport túramotoros jellemzőket biztosítson a kategória szerelmeseinek. A gyorsan leválasztható, 22 literes, színre fújt eredeti kemény oldaldobozok a Tracer 900GT alapfelszereltségének részei.

A legújabb TFT (vékonyfilm-tranzisztor) műszerfal egyedi látványt biztosít a Tracer 900GT tulajdonosoknak. A teljesen színes kijelzős, prémium specifikációjú műszerfal átfogó információkat biztosít a motorosok számára, beleértve a fokozat-visszajelzőt, továbbá a környezeti hőmérséklet, a hűtőfolyadék-hőmérséklet, az aktuális vezetési üzemmód, az üzemanyagszint és az üzemanyag- fogyasztás kijelzését.

Teljes mértékben állítható első villa, hátsó lengéscsillapítóján egy külső rugó-előfeszítés állító található, mely könnyűvé és kényelmessé teszi a felfüggesztés beállítását utas vagy csomagok szállítása esetén.

A Tracer 900GT gyorsváltó rendszere zökkenőmentes, tengelykapcsoló nélküli felfelé váltásokat tesz lehetővé, ezenfelül találunk még sebességtartó automatikát amit a kormányról tusunk vezérelni.

A 2018 Tracer 900GT exkluzív jellemzői

Az alapfelszereltségbe tartozó színre fújt kemény oldaldobozok Teljesen színes TFT (vékonyfilm-tranzisztor) műszerfal
Teljesen állítható, aranyszínű fordított első villa
Külső rugó-előfeszítés állítóval szerelt hátsó lengéscsillapító Gyorsváltó rendszer (QSS) a zökkenőmentes felfelé váltás érdekében Sebességtartó automatika

A Tracer 900GT műszaki jellemzői:

847 cm3-es, 3 hengeres, folyadékhűtéses

4 szelepes motor Segéd- és csúszó (A&S) tengelykapcsoló

3 üzemmóddal rendelkező kipörgésgátló rendszer (TCS)

Egyedülálló D-MODE választható vezetési módok

Karcsú és könnyű CF alumíniumöntvény váz

Nagy kapacitású, 18 literes üzemanyagtartály

A középsztender és az ABS az alapfelszereltség része.

A Tracer 900GT színválasztéka

Midnight Black Nimbus Grey Phantom Blue

2018-as új Tracer 700

2018 Tracer 700

Alakítsd te a történetedet

A Tracer 700 egy elérhető és megfizethető motorkerékpár, mely még több motoros előtt megnyitja a sport-túra osztályt. Legyen szó hétvégi kirándulásról vagy egy hosszabb túráról, ez a vonzó és sokoldalú motorkerékpár készen áll, hogy új fejezetet nyisson az életedben, és örök emlékeket nyújtson.

A Yamaha Tracer modelljeinek hatalmas szerepük van a sport túra-szegmens néhány év alatt végbement óriási növekedésében. Nagyobb testvérmodelljéhez hasonlóan a Tracer 700 új és izgalmas kinézetű motorkerékpárként robbant be a sport túra-osztályba.

A korábban konzervatív kategóriának tartott, folyamatosan növekvő sport túra-szegmens a motorkerékpárok piacának egyik legdinamikusabb és legérdekesebb területévé vált.

A lenyűgözően sportos teljesítményt és mozgékonyságot nyújtó Tracer 700 számos új és tapasztalt motorost vonzott magához, akik nagyra értékelik ennek a megfizethető és stílusos Yamaha sport túra- modellnek a sokoldalúságát.

2018-ban a Tracer 700 az új Phantom Blue színben is elérhető lesz, ezzel is jelezve, hogy a Tracer 900-zal és az FJR1300-zal azonos családba tartozik.

Sokoldalú és izgalmas sporttúra-motorkerékpár Izgalmas sportteljesítmény agilis kezeléssel. Könnyen elérhető és megfizethető középsúlyú motor Állítható szélvédő beépített kézfejvédőkkel

Nagy kapacitású, 17 literes üzemanyagtartály
Kiváló teljesítmény-tömeg arány
Nagy nyomatékú, 689 cm3-es, kéthengeres, keresztsíkú motor Kompakt csőváz
Könnyű, 10 küllős, alumíniumöntvény felnik
Digitális műszerek teljes LED kijelzővel
Dupla, 282 mm-es első tárcsák 4 dugattyús féknyergekkel Eredeti Yamaha tartozékok széles választéka

A Tracer 700 színválasztéka

Phantom Blue Tech Black Radical Red

ugrás fel