EST. 2002

2018 Onewheel + XR

Kevés dologra kapjuk fel a fejünket pedig az elektromos hajtásnak és a fejlett elektronikának köszönhetően olyan termékek lépnek ki a piacra és válnak elérhetővé a nagyközönség számára amik 1 évtizeddel ezelőtt csak egy jövőben játszódó film kellékei lehettek volna.

A most bemutatott Onewheel + XR egy korábbi verzió megnövelt hatótávolságú és felturbózott változata. A vállalkozás igazi start up ami a szokásos keltetőben gyűjtötte a pénzt majd hozta létre a terméket.


Aki szeret deszkázni vagy boardozni az biztosan már látványtól is felkapja fejét pedig a lényeg a mozgásban van. Az első verzió 10-13 km megtételére volt hívatott, míg az új XR modell 19-30 km közötti távolságot is képes abszolválni. A végsebessége 30 km%h óra ami bőségesen elegendő figyelembe véve a magas súlypontot.

A Future Motion megtartotta az alváz masszív design megjelenését. A kis eszköz elterjedésének egyetlen gátja a termék ára. Az 1799 dolláros árért már kaphatunk egy elektromos kerékpárt is ami praktikusabb igaz de érzésre biztosan nem tudja megközelíteni ezt az élményt.

ugrás fel