EST. 2002

2022-es off road öltözet a SPYKE-tól

A SPYKE a legendás világverseny hivatalos partnereként DAKAR Official Partner logóval ellátott külön termékvonalat visz a legnagyobb igénybevétere tervezett öltözetei számára. A termékcsalád idei újdonsága a SPYKE NAMIB XTR, ami egyben visszatérő modell is, mert létezett egy korai elődje, amit eredetileg egy Dakaron induló csapatnak fejlesztettek ki. Ebből adódóan a NAMIB XTR igazi off-roadozásra való, protektoringgel és testre rögzíthető térdprotektorral használható ruha.

A kabát fontos elemei a nyakvédő használatakor eltávolítható gallér, a lecipzározható ujjak, az állítható nyakvonal, a camel bag előkészítés és hogy a vízcső elöl és hátul is kivezethető. Versenyzői génjeiről árulkodik még, hogy öt első (közülük kettő vízhatlan), egy belső, egy nagyméretű hátsó zsebe mellett egy átlátszó zsebet is kapott az alkaron az időbélyegző kártya számára. A kabát és a nadrág is teljes egészében nagy szakítószilárdságú, Teflon®-nal kezelt 600 D poliészter anyagból készül X-STRETCH betétekkel a vállrészen a deréknál és a vádlikon.

A térdét aramidszálas belső erősítéssel is ellátták, a nadrág nadrágtartóval is kiegészíthető. A kabát bősége tépőzárral állítható az al- és felkaron és a deréknál, a nadrág derékbősége két helyen is módosítható. A csukló és a gallér tépőzárral zárható, a hatékony szellőzésről négy első és két hátsó nyílás gondoskodik. A passzív biztonság érdekében a kabát az ujjakon, a vállakon és a háton is kapott fényvisszaverő betéteket. A kézvédelem sem maradhatott ki az új off-road családból: a Namib XTR kesztyűket antibakteriális anyaggal bélelték, a tenyérükön MICRO FIBER NASH anyaggal erősítették meg, a csukló pedig neoprén betétek kapott.

A kabát 54.500 Ft-os, a nadrág 42.000 Ft-os áron Husqvarnákhoz illő kék, Hondákhoz és Gas Gas motorokhoz illő piros, illetve KTM-ekhez illő narancssárga színváltozatban kapható, a kesztyű ezeken kívül sima feketében is elérhető 17.500 Ft-ért készletről az EuroMotornál. www.euromotor.hu

ugrás fel