EST. 2002

255 000 euróért kelt el a GP sztárok által aláírt bukósisak

Összesen 58 világbajnoki címmel büszkélked? tizenkét GP legenda – Giacomo Agostini, Angel Nieto, Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Marc Marquez, Dani Pedrosa, Wayne Rainey, Loris Capirossi, Alex Crivillé, Wayne Gardner, Scott Russell és Randy Mamola – aláírása szerepel azon a bukósisakon, ami rekord összegért, 225 000 euróért kelt el egy árverésen.

GP legendák által aláírt bukósisak jótékonyság

Az ötlet, hogy egy AGV sisakot rózsaszínre fessenek, aláírassák a legnagyobb motorversenyz?kkel és jótékony célra elárverezzék, egy spanyol egyetemi hallgató, Alberto Hernandez és az LCR Honda Team tagja, Oscar Haro fejéb?l pattant ki. Az online aukción végül a gy?ztes Anthony Constantinous lett, az LCR Honda 2015-ös névadó szponzora.

GP legendák által aláírt bukósisak jótékonyság

„Rengeteg családot érint a rákbetegség. Fontos, hogy mind összefogjunk és támogassuk a szervezeteket, amelyek létfontosságú szolgáltatásokat nyújtanak a betegeknek és a hozzátartozóknak’ – mondta Constantinous. „A csapat nagyszer? munkát végzett a figyelemfelhívás és a gy?jtés terén. Örülök, hogy részese lehettem ennek a támogatást érdeml? ügynek, és remélem, ez másokat is inspirálni fog, hogy részt vegyenek a rák elleni küzdelemben.’

GP legendák által aláírt bukósisak jótékonyság

A befolyt összeget a spanyol rák ellenes szövetség, az AECC, és a Riders for health, az Afrikában dolgozó motoros orvosokat segít? szervezet kapja.

GP legendák által aláírt bukósisak jótékonyság

ugrás fel