EST. 2002

972 Breakdowns – 2.5 év és 43.000 km az orosz Tundrában

Rendkívüli dokumentum film jelent meg, amiben 5 fiatal, Ural 650-es motorokkal, 2.5 év alatt 43.000 kilométert tettek meg. Anne, Efy, Elisabeth, Johannes és Kaupo terve már magában is különleges. Miután befejezték a képzőművészeti iskolát és jogosítványt szereztek, 4 oldalkocsis Urallal indultak Németországból, kelet felé utazva New Yorkba .

Elhagyva a civilizációt az orosz Tundrán folytatták útjukat, ahol úttalan utak, folyok és mocsarak nehezítették előrejutásukat. A kemény körülmények között, több tucatszor kellett helyrehozniuk a motorokat, míg végül elérték a Bering szorost. Oroszországot 80 kilométeres nyílt tenger választja el Alaszkától. Azért, hogy elérjék a szorost, a fiatalok speciális járművet eszkábálva próbáltak átkelni a Kolima folyón.

Az 5 barát az útjuk során rengeteg próbát kellett, hogy kiálljon. Elfogyott a pénzük és az élelmük, míg végül megtalálták azt amit kerestek, a saját határaikat. Reméljük hamarosan nálunk is a stream, addig is élvezzétek a filmről készült trailert.

ugrás fel