EST. 2002

Közérdek?: Le a gázról!


Kellemetlen egy ilyen izgalmas motoros hétvége után ezzel a témával indítani a hetet, de sajnos a nyári víkendek túlságosan sokszor szólnak valakinek a valakijér?l, aki vagy így, vagy úgy, akár önhibájából, akár egy szimpla dízelkilocsolás miatt, de balesetet szenvedett motorjával.

Ez a hét is egy rosszhírrel kezd?dött, szerencsére ezúttal kisebb zúzódásokkal megúszták a haverok, de nem mindig van ez így, nem mindig térhet haza szeretteihez ütötten kopottan a pórul járt. Európai statisztikák szerint a motoros balesetek dönt? többsége a nem helyesen megválasztott sebességnek tudható be, túl gyorsan megyünk. Persze lehet jönni azzal, hogy a bamba autósok nem adják meg az els?bbséget, vagy hogy szörny? állapotban vannak az útjaink, ez mind igaz is lenne, de a hullás legf?bb oka, akár belátjuk, akár nem, legtöbbször a túl nagy sebesség.

A baleseti halál leggyakoribb oka a túl nagy sebesség. Le a gázról!

Le hát a gázról, urak, hölgyek, ha pedig végképp muszáj tekerni neki, akkor ott vannak a versenypályák! Hungaro-, Pannónia- és Euro-, mind kiváló motoros ringek, itt kiélheti magát szabadidejében bárki anélkül, hogy a jöv? hét elején róla menjen körbe a baráti társaság riadt, aggódó kör sms-e…

ugrás fel