EST. 2002

A BMW Motorrad által létrehozott Pure&Crafted Fesztivál visszatér Berlinbe

A BMW Motorrad által szervezett, először 2015-ben, Berlinben megtartott Pure&Crafted Fesztivál idén ismét megrendezésre kerül a Spree folyó partján. Az esemény fő szponzora továbbra is a BMW Motorrad lesz.

Idén először a fesztivál helyszíne a berlini vásárváros többszörösen bizonyított Summer Garden néven ismert parkja, ami egyedi elhelyezést biztosít a város nyugati oldalának szívében, egyenesen a rádiótorony alatt. A rendezvényen résztvevők itt élhetik át az élő zene, a motoros kultúra és a hagyományokra épülő, mégis modern életstílus különleges keverékét 2021. szeptember 17-én és 18-án.

Természetesen idén is nagyon különleges élőzenei élmény vár az eseményre látogatókra, hiszen a The Hives és Jake Bugg is élő produkcióval fognak fellépni.

 

A The Hives már hat éve, a fesztivál debütálásán is bizonyította, hogy az élő bandák élvonalába tartozik. A svédek idén is visszatérnek a színpadra. A brit Jake Bugg produkciójában főszerepet játszik majd az augusztusban megjelenő „Saturday Night, Sunday Morning” nagylemeze. A dalszerző már 16 éves korában fellépett a legendás Glastonbury fesztiválon, és 2012-es debütálása óta sorra adja ki a mesterműveket. Tehát nem lesz híja a rock&rollnak, a gitárriffeknek és dobszólóknak. Már épp itt volt az ideje!

A színpad mellett természetesen a motorok és a motoros világ lesz előtérben: a Wheels Area-ban ismét izgalmas épített motorok várnak felfedezésre. Nem csak ezek az egyedi művészeti tárgyak és alkotóik lesznek azonban középpontban, hanem mindenki, aki osztja a motorkerékpárok iránti szenvedélyt. A benzingőzös beszámolókra és az élmények megosztására nagy hangsúly kerül idén, amikor a motoros kultúra végre ismét ünnepelni fog.

A fesztivál legizgalmasabb látnivalói között kétségtelenül a hamarosan bejelentésre kerülő, lenyűgöző épített motorok szerepelnek, de a General Store különlegességei is minden bizonnyal sok látogatót vonzanak majd. Itt a fókusz az új hagyományőrző motoros kultúra számos kellékére irányul, többek között divatcikkek és kiegészítők közül válogathatunk kedvünkre.

Természetesen a finom falatoknak és italoknak sem lesznek szűkében a Pure&Crafted fesztiválon résztvevők, akik különleges gasztronómiai élményekkel kényeztethetik érzékeiket.

A jegyek előzetes értékesítése egy limitált Early Bird akció keretében elindult, amely során 55 euróért vásárolhatunk jegyet a www.pureandcrafted.de oldalon. A biztonság és egészség kiemelt szerepet kap, a rendezvény természetesen minden vírusügyi előírást szem előtt tart. További információk a COVID19-et figyelembevevő egészségügyi előírásokról a honlapon találhatók, ahol hamarosan a programról is részletesebb tájékoztatás olvasható majd.

 

Egy dolog biztos: egyszerűen nem tudunk tovább várni, hogy ismét közönség előtt hallgathassunk élő zenét, hogy ötleteket cseréljünk, inspiráljuk egymást, vagy csak jól érezzük magunkat.

ugrás fel