EST. 2002

A BMW Motorrad és a Marshall stratégiai partnerséget jelent be

Innováció és prémium minőség a jövő BMW Motorrad hangrendszereiben

Motorozni miközben zenét hallgatsz – tökéletes párosítás, ami mélyrehatóan érzéki élményekkel kecsegtet – két keréken. Nem a véletlen műve, hogy előadók generációi dedikálták műveiket a motorozás élményének.

Azért, hogy az ütem és a basszus a motorozás tökéletes kiegészítőjévé váljon, a BMW Motorrad hosszú ideje elkötelezetten dolgozik azon, hogy hangrendszereit tökélyre fejlessze. A friss, de hosszútávra szóló szövetség a világhírű brit céggel, a Marshall Amplification-nel, a BMW Motorrad hangrendszerei minőségének és újító hatásának új magasságokba emelkedését biztosítja.

Az eredetileg London Hanwell negyedéből induló Marshall jelenleg Bletchley/Milton Keynes-ben tudhatja székhelyét, és már 60 éve készíti legendás gitárerősítőiket a világ legjobb zenészei számára. 2012 óta díjnyertes fejhallgatóikkal és hangszóróikkal örvendeztetik meg a zene szerelmeseit.

A Marshall legendás szellemisége és a BMW Motorrad átütő fejlesztései a jövőben innovatív motorokban és azok hangrendszereiben fognak testet ölteni, nagy hangsúlyt fektetve a BMW Motorrad heritage modelljeire. A két cég stratégiai partnerségének első termékeit a közeljövőben mutatjuk be. Maradj velünk, és tudj meg többet a témáról 2021. július 29-én!

ugrás fel