EST. 2002

A BMW R 1250 RT barátainak!

A Wunderlich kiegészítői a BMW R 1250 RT-hez

Ha a magazinokban és online is szétnézel, világossá válik, hogy a BMW R 1250 GS modellje áll a figyelem központjában. Ugyanakkor a hasonlóan kitűnő R 1250 RT egy kicsit háttérbe szorult a nyilvánosság számára. Az R 1250 GS és az RT is a 2018-as kölni expó fénypontját képezték.

Ugyanazzal a zseniális szenvedély hajtott minket az RT-nél, mint a GS-nél. Rögtön az intermoti bemutató után megkezdtük az alkatrészek gyártását. Kínálatunk igazán széleskörű a népszerű BMW R 1250 RT kiegészítőiből: ergonómia, komfort, széleskörű védelem, biztonság, tároló-megoldások, Wunderlich felfüggesztés és további kiegészítők! Minden termékünk az integrált tervezés, kifinomult használhatóság és prémium minőség jegyeiben készül.

Wunderlich MARATHON megerősített szélvédő

A Marathon szélvédő összehasonlíthatatlan kényelmet nyújt a hosszú túrákon. A sofőrhöz közel foglal helyet és az eredeti felfüggesztéssel lehet használni. Habár az eredeti szélvédő zörög és csörömpöl kavicsos és rossz utakon, az új szélvédőt mind a két oldalán megerősítettük. Jelentősen magasabb és az alján szélesebb lett. Ez azt jelenti, hogy bármely testméretnek tökéletes védelmet biztosít.

Wunderlich univerzális kormányrúd támogatás

Az minőségi, alumínium kormányrúd támogatás 250 mm hosszú, 12 mm átmérővel, felülete üvegfújt. Szélessége állítható, így megfelel minden kormánytípushoz. A felfüggesztései lehetővé teszik a kúp alakú kormányra szerelését is. Amellett, hogy kiemeli az off-road kinézetet, tökéletes bázisként szolgál többféle kiegészítőnek. A rúd rugalmasan illeszkedik a kormányhoz, így az elektromos eszközöknek zökkenőmentes utat biztosít.

Wunderlich HELM-LOCK

Egy biztonságos, de használatát tekintve egyszerű bukósisakzár az R 1250 GS-hez. Az acélvezeték az utas ülés alatt került rögzítésre és egy rugós támogatást is kapott. A fémfonatok rendkívül strapabírók és egy acélgyűszűvel lettek megerősítve. Ez azt jelenti, hogy lehetetlen kinyitni, anélkül, hogy felnyitnánk az ülést. Két sisakot tud egyszerre biztosítani.

Wunderlich ELEPHANT SPORT tanktáska

Ez a kifejezetten a GS-re szabott tanktáska megoldást nyújt a mindennapokra, de kiváló társ egy, vagy többnapos túrákra is. A praktikus LOXX gyorszárnak köszönhetően a tanktáska pillanatok alatt fel- és leszerelhető. A sportos és kompakt alak miatt könnyen szállítható és nem zavar az utazás közben. Nem befolyásolja a kormányozhatóságot.

Forgalmazó : Euromotor

ugrás fel