EST. 2002

A Ducati és a LEGO bemutatja a Panigale V4 R reprodukcióját

Nagyot megy a karantén alatta világ legnevesebb játékkocka cége a LEGO, jobbnál jobb modellek látnak napvilágot. A legújabb bemutatott modell a Ducati Motor Holding és a LEGO csoport együttműködéséből jött létre.

Az egyedülálló LEGO® Technic ™ modell tiszteletben tartja a „stílus, kifinomultság és a teljesítmény” értékeit, melyek a márkát jellemzik.

A legerősebb, utcai homologizációval rendelkező Ducati, 234 lóerő teljesítményre képes, Akrapovic rendszerrel. A játék verziónál mindent megtettek, hogy valóban hű másolata legyen a világ egyik legszebb motorjának. Nagy hangsúlyt fektettek a működésre, ezért a LEGO új 2 sebességes váltója aktiválja a V4-es motort, miközben innovatív módon mozgathatjuk a felfüggesztéseket.

A LEGO® Technic ™ Ducati Panigale V4 R hossza 32 cm, magassága 16 cm és szélessége 8 cm. Ez a LEGO® Technic ™ történetének első motorkerékpár-modellje, amelyben sebességváltó található a különböző sebességek és vezetési technikák szimulálására.

Ezenkívül olyan apró részletek is ki lettek dolgozva, mint a műszerfal vagy a hátsó állvány.

A csomag 646 darabból áll és 10 éves vagy annál idősebb felhasználók számára tervezték. Kapható a Ducati forgalmazóknál, illetve online a LEGO oldalán is.

Ára: 59.99 euró

Bővebb infó: https://www.ducati.com/ww/en/news/ducati-panigale-v4-r-lego-technic 

ugrás fel