EST. 2002

A HONDA BEJELENTETTE AZ ANDROID AUTO™ INTEGRÁCIÓJÁT A GOLD WING MODELLEKBE

A Honda örömmel jelentette be, hogy az Android Auto™[1] elérhetővé válik[2] a 2018 után gyártott és forgalomba került Honda Gold Wing modellhez[3]. Az Android okostelefonokkal rendelkező ügyfelek zökkenőmentesen élvezhetik az alkalmazás nyújtotta szolgáltatásokat, például a zenét, a telefonhívásokat és az üzenetküldést. A szoftverfrissítés a tervek szerint 2020 június közepétől lesz elérhető.

Gold Wing Tour DCT Airbag

Azóta az arany szárnyat viselő modellcsalád a Honda zászlóshajója, mióta 1975-ben a GOLDWING GL1000 Észak-Amerikában forgalomba került. 2017 októberében a vadonatúj Gold Wing lett a világ első motorkerékpárja[4], amely rendelkezett az Apple CarPlay®-jel[5]. A vezetési élmény fokozására szolgáló navigációs funkciókat és az alkalmazás-specifikus szolgáltatásokat sok vásárló örömmel fogadta.

Az Android Auto™ egy egyszerű és biztonságos módja a telefon motorkerékpáron történő használatának. Az egyszerűsített felülettel és a könnyen használható hangműveletekkel minimalizálták a figyelemelterelést, így a motoros tekintete az úton maradhat. Az Android Auto™ megkönnyíti a kedvenc zene, média és üzenetküldő alkalmazások elérését a használat közben. Az Android Auto™ Google Asszisztens segítségével a vezető könnyen telefonos kapcsolatban maradhat szeretteivel, útközben kedvenc zenéit hallgathatja, miközben a kezét a kormányon tartja és csak a hangját kell hallatnia.

A Honda azt tervezi, hogy még nagyobb kényelmet kínál világszerte az ügyfeleinek, így az Apple CarPlay®és az Android Auto a későbbiekben több modellbe is beépítésre kerül.

A további információért, részletekért kérjük, keresse föl az alábbi weboldalt:

https://www.android.com/auto/

Forrás : Honda

ugrás fel