EST. 2002

A Horex él, ezek az új VR6 tervei

A német Horex meglehet?sen nagyravágyó motormárkaként tért vissza a közelmúltban, és sokaknak nem is okozott nagy meglepetést, hogy elhasaltak szépremény? terveik a valóság rideg talaján.

A történet a cég pénzügyi cs?djével mégsem ért véget, a 3C Carbon Group nev? vállalat vásárolta meg ?ket, akik készen állnak folytatni a gyártást, igaz, egy némileg átalakított modellel.

A német Motorrad magazinban megjelent vázlat szerint a VR6 alapjai, mint a váz és a blokk nem változnak, csak olyan, kisebb lépték? részleteiben újul meg az 1200 köbcentis V6-os paripa, mint az ülés, a segédváz, és a kipufogó. Bár számokat nem tudni, utóbbi várhatóan nagyobb teljesítményt is jelent majd, mint a jelenlegi 160 lóer?.

Horex VR6

Mivel az új tulajdonos karbon specialista, szinte biztos, hogy a felújított modellben is visszaköszön majd az anyag, így a motor súlya várhatóan kisebb lesz, mint eddig volt. És ami szintén várható, hogy a Horex újrapozicionálja önmagát, és az új modellek exkluzívabb közönség számára lesznek elérhet?k kisebb darabszámban, a korábbi
25 000 eurónál még borsosabb áron.

ugrás fel