EST. 2002

A Kawasaki is a Bridgestone-t választotta

A Kawasaki a Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S22 gumiabroncsait választotta a 2022-es Ninja H2 SX és a Ninja H2 SX SE modelljeihez gyári szerelésként. A fejlett technológiával kifejlesztett BATTLAX HYPERSPORT S22 sportos kezelhetőséget és kiváló tapadást biztosít mind nedves, mind száraz útviszonyok esetén, ezért is kiváló választás a Kawasaki vadonatúj, nagy teljesítményű, sport túramotorjaihoz.

A két vállalat hosszas közös alkotói múltra tekint vissza, és a Bridgestone büszke arra, hogy abroncsaival ténylegesen értéket adhat a Kawasaki Motors motorkerékpárjainak. A Bridgestone a BATTLAX abroncsaival kiemelt támogatója a motorsportoknak. A vállalat olyan versenyeken tesztelve finomhangolja technológiáit, mint a FIM1 Endurance World Championship (EWC) és az MFJ2 All Japan Road Race Championship (MFJ2 All Japan Road Race Championship).

A Ninja H2 SX sorozathoz gyártott BATTLAX HYPERSPORT S22 abroncsokat is ilyen, a motorsportok területén szerzett tapasztalatok alakította technológiák alapján fejlesztették ki. A legújabb futófelület-keverékkel és a jó tapadást és nagy sebesség melletti tartósságot egyesítő szerkezettel, valamint az optimalizált abroncsmerevséggel sportos kezelhetőséget és kiváló tapadást biztosítanak bármilyen felületen. Ezekkel a jellemzőkkel, függetlenül a körülményektől a Ninja H2 SX sorozat abroncsai kiváló teljesítményt és kezelhetőséget garantálnak – a városi területektől, az autópályákon át a kanyargós utakig.

A Ninja H2 SX a hosszú távú kényelmet szem előtt tartva kiemelkedő szintű teljesítményt kínál, ezzel egyedülállóvá téve a sorozatot. A teljesen új, 2022-es modelleket Advanced Rider Assistance Systems (ARAS) rendszerrel, illetve egyéb motor- és karosszériafejlesztésekkel látták el, valamint olyan megjelenést és túrapotenciált kínálnak, amely méltó egy Kawasaki zászlóshajó modellhez.

BATTLAX S22 technológiák:

3 RÉTEGŰ ÖSSZETÉTEL – 3LC

A Bridgestone fejlett 3 rétegű technológiája az első abroncsoknál. A két komponensű gumikeverékből a keményebb biztosítja a futófelület közepén, hogy nagyobb legyen a fékezési stabilitás, kiváló az egyenesfutás és magasabb a futásteljesítmény. A lágyabb keverék a vállakon a maximális tapadást és ezáltal a nagyobb kanyarstabilitást segíti.

5 RÉTEGŰ ÖSSZETÉTEL – 5LC

A speciálisan a Bridgestone MotoGP mérnökei által tervezett, 3 különböző anyagból álló egyedi, 5 rétegű összetétel, hátsó kerékhez. Az anyaga kemény a futófelület közepén az extra stabilitás, egyenesfutás és magas futásteljesítmény érdekében. A vállak közepes keménysége maximális tapadást nyújt félig döntött helyzetben, vagy kanyarból történő korai kigyorsítás során. És a szupertapadós peremmel teljes biztonsággal dőlhet be a lehető legmeredekebben. Kivételes technológia kivételes motorozáshoz!

MONO SPIRAL (MS) BELT – HŰVÖSEBB MŰKÖDÉS, JOBB STABILITÁS

A gumiabroncs kerülete köré tekert könnyű és tartós szálak, amelyek biztosítják az egyenletes tapadást. Ez a súlycsökkenés, a jobb tapadás, a forgási stabilitás, a nagy sebesség és a csillapító hatás révén hozzájárul a nagy teljesítményhez.

High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC)

Az acélszál anyaga egyedileg gumiszigetelt, nagy hővezető képességű belső filamentekből készül, ami fokozza a hőátadást és csökkenti a defekt kockázatát. A funkciók elősegítik a nagy sebességű stabilitást, a tapadást, az abszorpciót és a tartósságot.

RC POLYMER – BIZTOSABB ÉRINTKEZÉS AZ ÚTTAL

A polimer javítja a gumik kopásállóságát, a szilika a nedves teljesítményt segíti A Bridgestone kulcstechnológiájával, a NanoPro-Tech® segítségével kifejlesztett RC POLYMER hozzájárul a nedves teljesítmény javításához és a hosszabb élettartamhoz.

SILICA RICH EX ELSŐ KERÉKRE – BIZTOSABB TAPADÁS AZ ELSŐ KERÉKEN

A szilika mennyiségének nagymértékű növelésével a nedves körülmények közötti teljesítmény javul a hagyományos Silica Rich-hez képest.

NANOPRO-TECH™ – ERŐSEBB TAPADÁS, NAGYOBB FUTÁSTELJESÍTMÉNY

A Bridgestone NanoPro-Tech™ technológiája molekuláris szinten optimalizálja az abroncs teljesítményét. Ez segít csökkenteni a súrlódást és a forgás során a hő- és a futófelület deformációját, ami jobb tapadást és hosszabb élettartamot eredményez.

A Bridgestone éppen a középtávú üzleti tervét (2021-2023)3 teljesíti, amelynek egyik kitűzött célja, hogy 2050-re fenntartható megoldásokat kínáló vállalatként társadalmi és fogyasztói értékeket teremtsen. A Bridgestone Csoport intenzíven fejleszti a mobilitás fejlődését szolgáló Dan-Totsu (egyértelműen piacvezető) termékeit a fő üzletágának számító gumiabroncs területen. A Csoport továbbra is elősegíti a biztonságot nyújtó és szórakozást garantáló motoros kultúra és mobilitási közösség megvalósítását olyan gumiabroncsok kifejlesztésével, amelyek maximalizálják a különböző motorkerékpárok teljesítményét és vonzerejét.

Forrás: Premier Communications

ugrás fel