EST. 2002

A Kawasaki nagy ötlete: motor szervizkönyv pendrive-on

Digitális korban élünk, a papírra nyomtatott szervizkönyv lassan kimegy a divatból. Tollal, papírra valahogy az ember kitöltési hajlandósága is kisebb, mint amikor a megfelel? szavakat és adatokat számítógépen kell beírnunk a megfelel? rubrikákba.

A Kawasaki mostantól az újonnan értékesített motorjai mellé nem is ad szervizkönyvet, ad viszont egy szép Kawasaki feliratú pendrive-ot, amin a márkaszervizben rögzítik a motor szerviztörténetét, és minden más fontos infót, plusz a tulajdonos is beírogathatja a számára fontos tudnivalókat.

Az ötlet pofon egyszer?, eltekintve attól, hogy ahogy a legtöbb szervizkönyv egy id? után el tud t?nni az Élet Nagy Forgatagában, egy méretben sokkal kisebb pendrive-val ez még könnyebben megeshet. Kivéve, ha mondjuk kulcstartóként használjuk. Vagy a pótkulcsra rögzítjük.

Kawasaki szervizkönyv pendrive

És ami a legszebb az egészben, hogy nem kell Kawasaki tulajdonosnak lennünk ahhoz, hogy akár most rögtön elkezdjük írni saját motorunk digitális történelemkönyvét, csak válasszunk ki egyet a fiókban lapuló többtíz USB kulcs közül, ragasszunk rá egy Ducati/Honda/MZ matricát, és egy Excel táblában kezdjük el feljegyezni, mikor cseréltünk legutóbb olajat, fékbetétet vagy gyertyát dátummal, kilométerrel. Bármikor jól jöhet, f?leg, ha eladásra kerül a motor, az új tulajdonos biztosan szívesen böngészi végig az el?zményeket.

Hogy egy Excel táblázatot bármikor meg lehet változtatni utólag is? Igaz. Ebben egyel?re biztosan többet tud a Kawasaki ötlete.

ugrás fel