EST. 2002

A Marquez testvérek orvosi berendezéseket ajándékoznak kórházaknak

A MotoGP és a Moto2 regnáló világbajnokai orvosi eszközöket ajándékoztak a Lleida Egyetemi kórháznak a Covid-19 által érintett félkritikus betegek segítségéhez. Marc Marquez adómányt biztosított ezen felül a Vöröskereszt számára is.

Az adomány hordozható digitális radiológiai eszközökből és gáz analizátorokból áll. Ezen eszközök lehetővé teszik a súlyos tüdőbetegségben szenvedő beteg éjjeli megfigyelését. Ezen felül Marc, ahogy Daniel Pedrosa volt csapattársa is részt vesz abban a Vöröskeresztnek szánt gyűjtésben melyet R. Nadal teniszező és P. Gasol kosaras támogat.

„ Mint tudjátok nehéz napokat élünk, ebben az extrém helyzetben minden segítség nagyon fontos. Tehát csatlakozom Rafa Nadal és Pau Gasol kezdeményezéséhez. Már adományt adtam a Vöröskereszt számára, mellyel a sport világát és különösen a motoros sportok és motorkerékárok világát is támogatni szeretném. Mint mondtam, minden segítség nagyon fontos, ezért különféle projekteket és kezdeményezéseket támogatók, hogy segíthessem a leginkább rászorulókat . A legegyszerűbb, ami egyben a legjobban segíthet ha most mindenki otthon marad.”

Nyitókép : Twitter.com prstscreen

ugrás fel