EST. 2002

A megújult Triumph Budapest kapcsán beszélgettünk Kovács Barbarával

2023-tól a Triumph Magyarország  új cég égisze alatt folytatja a sikeres munkát. Az angol márka modell kínálata évről évre új típusokkal bővül, megtartva a magas minőséget és a tradicionális vonalat. 

Beszélgető partnerünket Kovács Barbarát az új cégről, és a jövőbeli tervekről kérdeztük.

Mit lehet tudni az új Importőr cégről?

Cégünket, a Meteor Motortech Kft-t 2005-ben alapítottuk. Azóta és jelenleg is a Polaris quadok és side by side-ok, Indian motorok, Hisun quadok, Zero elektromos motorkerékpárok hivatalos importőrei vagyunk Magyarországon. Mindemellett jelen vagyunk több országban is, úgy mint Csehország, Szlovákia, Szerbia és Ukrajna. Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy 2023 január elsejétől megkaptuk a Triumph motorkerékpárok importőri jogát is.

Úgy tudjuk Magyarországon kívül más országokban is képviselitek a márkát. 

Így van, nem csak kicsiny Hazánkban, hanem Romániában, Horvátországban, Szlovéniában, Cipruson és az ex-jugoszláv országokban is forgalmazunk.

Igaz, hogy hivatalosan csak 2023 január elsejétől kaptuk meg az importőri és disztribútori jogokat, de mi már egy hosszú ideje azon dolgozunk, hogy minden elvárásnak megfeleljünk a Triumph anyacég felé és ezáltal méltó helyet teremtsünk a Triumph márkának itthon, Magyarországon is. Azt gondolom, hogy a világszínvonalú szalonunk megnyitásával ez sikerült és megérte ezen a hosszú és fáradtságos úton végigmenni. 

Mik a jövőbeni tervek?

Elsősorban szeretnénk közösséget építeni, hiszen úgy érezzük, hogy ez nagyon hiányzik a magyar Tiumph kedvelők körében. 

Szeretnénk erősen jelen lenni a közösségi médiában, megosztani mindig a legfrissebb híreket és kapcsolatba lépni követőinkkel.  Különféle eseményeket szeretnénk szervezni ügyfeleinknek és az érdeklődőknek, mint például közös túrák, rendezvények, bemutatók, pályanapok, hiszen ezek az események lehetővé teszik, hogy a motorosok találkozhassanak, megosszák egymással élményeiket, Triumph motorokat tesztelhessenek és elköteleződjenek a márka iránt.

Szeretném, ha a szalonunk egy olyan közösségi tér lenne, ahová bármikor jó betérni akár csak egy kávéra vagy pár szó erejéig is. Nagyon fontosnak tartom az ügyfelekkel való jó kapcsolat kialakítását. Szeretnénk őket kivételes bánásmódban részesíteni, hogy érezzék, hogy megbecsüljük őket. Ezúton is szeretném megköszönni az eddigi hűségét a márka rajongóinak. 

Várható, hogy hazánkban több dealer is elérhető lesz a Triumph Budapesten kívül? 

Igen, terveink között szerepel további két kereskedés nyitása Magyarországon, amihez partnereket keresünk.

Az idei évben tehát felpezsdül az élet a patinás angol márka körül, aminek mi szívből örülünk. Továbbra is beszámolunk majd minden érdekes hírről és remélhetőleg idén teszteket is olvashattok a legújabb típusokról.

Fotó: Triumph Budapest facebook

ugrás fel