EST. 2002

A motorosok 90 százaléka a Mentőszolgálatot támogatta a Groupama felajánlásában.

A pandémia egyik hatása, hogy a korlátozások miatt kevesebb közúti baleset történt. A Groupama Biztosító több mint 700 millió forintot ajánlott fel közel 250 ezer olyan ügyfelének, akik rendelkeztek kötelező gépjármű biztosítással.

fotó: üzletem.hu

Az ügyfelek három opció közül dönthettek, havi díjuknak megfelelő összeggel kapcsolatban. Beszámíthatták a biztosítási díjukba, vissza utaltathatták számlájukra, vagy jótékony célokra fordíthatták. A jótékony cél választásánál a biztosító kikötése alapján az Országos Mentőszolgálat kapta a felajánlott pénzösszeget, kifejezve ezzel a „ hálát és erkölcsi elismerést”.

Az ügyfeleknek 8 hét állt rendelkezésükre, hogy eldöntsék melyik lehetőséggel szeretnének élni. Ez idő alatt 200 ezer ügyfél kereste fel a társaság weboldalát és több mint 100 ezer ügyfél ajánlotta fel jótékony célra az összeget. A felajánlásoknak köszönhetően a 700 millió forint nagyobb része, mintegy 380 millió forint került a Országos Mentőszolgálathoz.

Az adatok alapján a motorosok több mint 90 százaléka ajánlotta fel jótékonyságra a neki járó összeget. A motorosok mellett a teherautósok is adakozóak voltak, mintegy 74 százalékuk támogatta az OMSZ munkáját.

Mi ezúton is köszönjük a Groupama Biztosítónak és Nektek, hogy hozzájárultatók adományaitokkal a Magyar Mentőszolgálat munkájához.

Bővebb információ és fotó: uzletem.hu

ugrás fel