EST. 2002

A NOLAN MÁRKA NEM FOG MEGSZŰNNI!

A 2 Ride Holding Group megerősítette a hírt, miszerint felvásárolja a Nolangroupot. Ennek eredményeként a Nolan, X-lite, Grex és N-Com márkák egyesülnek a befektetői csoport által már korábban felvásárolt Shark, Bering, Ségura, Bagster és Cairn márkákkal, létrehozva egy kültéri sport- és motoros védőfelszereléssel foglalkozó piacvezető szereplőt.

Rengeteg cikk és sajtóközlemény jelent meg ezzel a hírrel kapcsolatban, ami nem kis visszhangot váltott ki a magyar és a nemzetközi motoros szcénában is: a legtöbb aggodalom a Nolan márka eltűnéséhez kapcsolódott.

Az EuroMotor Kft. a Nolangroup hivatalos magyarországi importőreként az elsők között értesült a hírről, így egy dolgot biztosan kijelenthetünk:

A NOLAN MÁRKA NEM FOG MEGSZŰNNI!

A félreérthető szalagcímek és a híresztelésekkel ellentétben a két európai cég ilyenfajta stratégiai összefogása teszi lehetővé a világpiaci szintre való felemelkedést. A két márka ugyanúgy, mint eddig, versenytársak lesznek a piacon, amellett, hogy a Nolangroup ezentúl a 2 Ride Holding Grouppal közreműködve folytatja útját.

A jól megszokott Nolan minőség és mentalitás sem fog változni, a két cég ugyanazokat az értékeket tartja szem előtt: „hogy a motoros a legnagyobb biztonságban érezhesse magát akár motoron, vagy más közlekedési eszközön”.

ugrás fel