EST. 2002

A SPIDI bemutatta az Allroad új generációját

Az olasz gyártó eddig is a túrakabátok specialistája volt, így a legutolsó fejlesztésük is méltó erre a címre. Az új generáció továbbra is moduláris kialakítással rendelkezik és a legmagasabb igényeknek is megfelel, legyen szó bármilyen időjárási viszonyról.

A moduláris vagy több rétegű felépítésnek köszönhetően, hidegben, melegben vagy esőben is azonos komfortot képes nyújtani, ami a hatékony utazás egyik alapvető feltétele.

A külső réteg szövetében nagy szakítószilárdságú nejlon, 6.6 Extra Tenax található, integrálva egy PU bevonattal ellátott poliészterrel. Ezen anyagok felhasználásának, valamint a vállon és a könyöknél található második szintű eltávolítható Warrior Light védőelemeknek köszönhetően az Allroad megszerezte az AA osztályú tanúsítványt a Pr En 17092-3: 2017 alapján.

A belső bélés külön is használható ha leszállunk a motorról, ráadásul a 100 gr / m2 hőbélés komoly védelmet nyújt nagy hidegekben is.

A szellőzőpanelek továbbra is sokrétűek, nagy méretű panel elöl és hátul, míg az alkaron légbeömlők segítik az ideális hűtést a forró napokon. A teljesen nyitott konfigurációban a kabát a hálókabátokhoz hasonló szintű szellőzést biztosít. A könnyebb hozzáférés érdekében 30%-kal növelt, vízálló külső zsebeket terveztek a kabát külső részére.

A biztonságot növelik a 3M reflex anyagok jelenléte és a lehetőség, hogy bármely SPIDI nadrággal összekapcsolhatjuk kabátunkat. Az alsó részen elhelyezett zoomnak köszönhetően 10 centiméterrel meghosszabbítható a kabát „out” módban.

Kabát ára 549.99 euró

Színek: fekete-ezüst, piros-ezüst, fluo

Méretek: M-4XL

Nadrág ára: 359.90 euró

Szín: fekete, fekete-jég

Nadrág méretek: M-4XL

ugrás fel